afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer koffie

TopBrewers koffie wordt gebrand in onze eigen branderij: Amokka Roasters. Koffie is onze passie. We zoeken dan ook naar niets anders dan naar de beste koffiebonen van over de hele wereld.

Topbrewer-wereld
topbrewer duurzaam

Investeren in de toekomst

Wij streven ernaar om de meest directe en sterke relaties met onze leveranciers en haar koffieboeren te hebben. Dit kan een uitdaging zijn omdat onze medetelers zich vaak in dunbevolkte gebieden bevinden, waar zowel fysieke als digitale infrastructuur ontbreekt en waar taalbarrières culturele verschillen kunnen zijn. Maar we hebben dit tot ons doel gesteld en we zullen dit iedere dag nastreven. Dit is waar we het verschil mee kunnen maken. Dit is waar we trots op zijn.

Lees het artikel Impact Trade | Een initiatief van TopBrewer en ontdek hoe wij ons inzetten voor de goede relatie met onze koffieboeren.

TopBrewer eigen koffieboon

Het proces van oogsten naar branden luistert nauw. Door het wederzijds vertrouwen met onze boeren ontvangen wij meerdere malen per jaar samples van batches ter kwaliteitscontrole. Dit maakt dat wij de continue kwaliteit en smaakbeleving kunnen waarborgen. Nog leuker is dat wij door dit proces in samenspraak met onze eigen meesterbrander, naast onze betaande blends, een koffiesmaak kunnen maken die past bij de wensen en smaakvoorkeuren van onze klant. Doordat we kleine hoeveelheden per keer branden kunnen we voldoen aan ons doel: verse koffie. De koffie kunnen we dan ook vers leveren direct vanuit onze eigen branderij AMOKKA Coffee Roasters aan de klant. Met cupping sessies testen wij onze eigen blends ook regelmatig om deze vers-kwaliteit te waarborgen. TopBrewer biedt een optimale smaaksensatie. Enjoy!

topbrewer eigen koffie
duurzame koffie

Duurzaamheid

Het maken van goede koffie is een serieuze zaak. Een klein foutje in het zeer lange proces kan zorgen voor onherstelbare schade. Om die reden is TopBrewers Amokka nauw betrokken bij het gehele bean-to-cup proces. TopBrewer doet dit middels het Direct Trade principe, waarmee we waken voor het behoud van duurzame teelt en processen. Het stelt ons in staat om de nauwe samenwerking met onze boeren aan te gaan, waardoor we kunnen stellen dat we van koffieboon tot kop koffie betrokken zijn bij het proces.

In het artikel TopBrewer Coffee Journey | from bean to cup lees je meer over de reis van onze koffieboon.

TopBrewer Werkplaats

Workplace

TopBrewer Hospitality

Hospitality

TopBrewer Retail

Retail

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X