Skip to main content

 

TopBrewer koffie

Koffie is onze passie! We streven dan ook naar niets anders dan het aanbieden van de beste koffiebonen van over de hele wereld.
De koffie van TopBrewer wordt gebrand in onze eigen in-house branderij: Amokka® Roasters. Hierdoor zijn we nauw betrokken bij het proces en kunnen wij een transparant concept aanbieden en tegelijkertijd onze koffieboeren en hun community ondersteunen.

 

Onze ‘perfect serve’

Smaak bepalen doen we samen. Wij stellen de koffie standaard af op onze ‘perfect serve’. Dit recept hebben wij ontwikkeld en over de jaren heen uitvoerig getest en geproefd met onze barista’s en engineers.

Vrijwel al onze klanten zijn zeer tevreden met deze smaak. Toch begrijpen we dat smaak persoonlijk is en ’tweaken’ we samen met de klant tot het gewenste resultaat is behaald.

De ultieme TopBrewer Experience dus!

Wil je onze perfect serve zelf proeven? We ontvangen je graag in onze showroom!

Transparant van bean-to-cup!

Met onze Amokka® koffie zijn we volledig transparant over de weg die de koffie aflegt. Van bean-to-cup!

Dankzij de QR-code op de verpakking kun je precies zien waar de koffie vandaan komt en welke reis de boon heeft afgelegd. Via de link vind je informatie over de plantage en verwerking tot aan de werkwijze van onze roaster. De journey van de koffieboon is per koffiesoort volledig inzichtelijk voor de klant!

Ontdek de reis van jouw koffie

Premium kwaliteit koffie

Het proces van oogsten naar branden luistert nauw. Door het wederzijds vertrouwen met onze boeren ontvangen wij meerdere malen per jaar samples van batches ter kwaliteitscontrole. Zo waarborgen wij continu de kwaliteit en smaakbeleving.

In onze Amokka® branderij branden we in kleine batches, zodat we altijd dagverse koffie hebben. Direct na dit proces worden de meest verse bonen direct naar de klant verzonden. Met cupping sessies testen wij onze eigen blends ook regelmatig om deze vers-kwaliteit te waarborgen. Hiermee bieden we een optimale smaaksensatie.

Door dit proces kunnen wij, in samenspraak met onze eigen meesterbrander, naast onze bestaande blends een koffiesmaak creëren die past bij de wensen en smaakvoorkeuren van onze klant.

Duurzaamheid

Het maken van goede koffie is een serieuze zaak. Een klein foutje in het zeer lange proces kan zorgen voor onherstelbare schade. Om die reden is TopBrewers Amokka® nauw betrokken bij het gehele bean-to-cup proces.

Bij TopBrewer werken wij middels het Impact Trade principe, waarmee we waken over het behoud van duurzame teelt en processen. Het stelt ons in staat om de nauwe samenwerking met onze boeren aan te gaan, waardoor we kunnen stellen dat we, van de koffieboon tot aan de aromatische kop koffie, nauw betrokken zijn bij het proces.

Meer weten over onze Impact Trade werkwijze? We vertellen je er graag meer over!

  • “Het TopBrewer concept is een rijke aanvulling op de diversiteit van het koffie-aanbod. De mogelijkheid om jouw koffie naar eigen smaak samen te stellen is zeer geliefd!”

  • “Topbrewer en TwoWork, namen die een gelijkenis hebben, allebei de visie gebaseerd op kwaliteit en onderscheidend vermogen. Beiden sterk de drang “om te winnen”. Wij zijn al lang fan van Topbrewer”

  • “Het TopBrewer concept past perfect in de gedachte van de dienstverlening die wij als Sodexo willen leveren aan Microsoft. Innovatief en met een unieke user interface en haar remote access via de App is TopBrewer de eye catcher.”

Plan een kop koffie

Zelf de TopBrewer Experience ervaren? We drinken graag een kop koffie met je!
Neem contact met ons op