Skip to main content

Over ons

TopBrewer Nederland is opgericht in 2016 door Hanneke ten Buuren en Menno en Bennert Brandsma. Met het TopBrewer koffieconcept willen wij een andere betekenis aan ‘koffie voor op kantoor’ geven. Het moet naast (h)eerlijke koffie ook een feestje zijn om deze koffie te gaan halen.

Via de TopBrewer app of je telefoon kun je de perfecte kop koffie krijgen, hoe jij hem lekker vindt. Daarom zeggen we ook: “You can be your own barista!” Naast een hoge kwaliteit koffie en de TopBrewer machine zelf -wat een echte eye-catcher is- zijn innovatie, IoT en employee engagement belangrijke pijlers.

Van harte welkom!

Hanneke, Menno & Bennert

TopBrewer Experience

Potentiële klanten nodigen we graag uit voor een bezoek op locatie bij een relevante klant. Onze showroom bevindt zich op de Zuidas in Amsterdam. Na het maken van een bezoekafspraak nemen we jouw wensen door en geven wij graag een passend advies.

Ervaar de TopBrewer Experience zelf en neem contact met ons op!

TopBrewer Servicedienst

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, hebben we in 2021 een eigen service organisatie opgericht: TopBrewer Service BV. Hiermee kunnen we klanten snel, vaak remote, van de beste service voorzien.

Dit doen we met een eigen team van enthousiaste service engineers. Ons volledige service team is professioneel opgeleid bij onze fabrikant in Denemarken.

Meer weten over onze service? Bezoek dan de service pagina.