afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer Nederland

TopBrewer Nederland is opgericht in 2016 door Hanneke en broers Menno en Bennert. Met het TopBrewer koffieconcept, geven zij een andere betekenis aan “koffie voor op kantoor”. Naast een hoge kwaliteit koffie en de TopBrewer machine zelf -wat een echte eye-catcher is- zijn innovatie, IoT en employee engagement belangrijke pijlers. TopBrewer Nederland is de exclusieve distributeur van het Internationale koffieconcept in Nederland en België. In 2021 is een eigen service organisatie opgericht: TopBrewer Service BV, om klanten (nog) beter te kunnen bedienen. Deze organisatie is erop gericht om de klanten snel- het liefst remote-te kunnen servicen. Dit doen we met een eigen team van enthousiaste service engineers.

TopBrewer heeft een showroom op de Zuidas in Amsterdam (alleen op afspraak), maar inspireert je het liefst door je mee te nemen naar een klant met een voor jullie relevante setting.  Op die manier kun je de TopBrewer Experience het beste ervaren!

TopBrewer CoffeeCloud | realtime insights

TopBrewer Service

Het TopBrewer Service team bestaat uit de TopBrewer Engineers en Barista’s. Het TopBrewer team bezoekt haar klant met grote regelmaat. Hiermee garanderen we het behoud van TopBrewer machines en onderdelen en kunnen we een continue perfect smaakbeleving bieden.

TopBrewer Future Proof

TopBrewer software is future proof. Met (overnight) over-the-air updates (OTA) blijft de TopBrewer software altijd up to date en bestaat de mogelijkheid om klantspecifieke wensen door te voeren, als narrow casting of een eigen betaalsysteem. Door het gebruik van een TopBrewers CoffeeCloud – het meest geavanceerde real time management dashboard (IoT) kan onze service engineer eenvoudig vanaf afstand advies uit brengen bij storing- en of serviceverzoeken. Deze adequate handeling biedt directe ondersteuning aan facility teams en operators.

topbrewer-future

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X