Skip to main content

 

CoffeeCloud

TopBrewers CoffeeCloud dashboard biedt realtime inzichten met behulp van statistieken.
Met één druk op de knop krijg je een overzicht van alle TopBrewer machines, of per machine op iedere locatie.

CoffeeCloud is dé tool voor facility managers en operators.
Via notificaties blijf je op de hoogte van alle ins & outs van de TopBrewer machine(s).

 

Smart Coffee

Ook met ons smart coffee concept zijn we koploper in de koffiebranche. Hiermee kun je realtime statistieken en inzichten bekijken binnen jouw organisatie.

Ontvang van elke TopBrewer machine notificaties in de App of via e-mail met realtime input om direct te anticiperen op de situatie.

Met onze diagnostiek, foutrapportages en gegevensanalyse krijg je meer inzichten en stel je eenvoudig regels op voor het dagelijks beheer van TopBrewer.

Cross-platform

CoffeeCloud biedt realtime inzicht in het gebruik, verbruik, de storingen en algemene status van de TopBrewer(s). Waar je ook bent! Beheer alle TopBrewer machines met een enkele klik.

CoffeeCloud is veilig en maakt gebruik van de nieuwste codering en certificeringsnormen. We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus en streven altijd naar een beveiligd platform voor alle gebruikers.

Push notificaties

De operators kunnen op hun eigen device notificaties ontvangen op momenten dat er actie vereist is (bonen bijvullen, dregbin legen etc.).

Rapportage

Stel de gewenste rapportages in. Zo kun je bijvoorbeeld op basis van het gebruik van de TopBrewer efficiënter omgaan met de inkoop van koffiebonen.

 

Remote service

De engineers bezoeken onze klanten pro-actief om te checken of het gebruik van de koffiemachine naar tevredenheid verloopt. Daarnaast maken zij gebruik van TopBrewers CoffeeCloud; het real-time datamanagement systeem. Dit geeft niet alleen inzichten bij storingen en serviceverzoeken, maar biedt ook de mogelijkheid om aanpassingen aan instellingen en receptuur te doen zonder op locatie aanwezig te hoeven zijn.

Op die manier kan er direct actie ondernomen worden waardoor de klant zo snel mogelijk weer kan genieten van de koffie.

Notificaties

  • Realtime push notificaties
  • Koppeling met eigen smart device
  • Efficiënt voor operator

Realtime inzicht

  • Live status van alle machines
  • Krijg inzicht in consumptiegedrag
  • Remote service

Rapportages

  • Inzicht in reinigingsrapportages
  • Status koffieverbruik
  • Reduceer verspilling

 

Jouw data is veilig!

We gebruiken en verzamelen informatie om ervoor te zorgen dat de betreffende machine presteert volgens de kwaliteitsnormen van Scanomat en om ons te helpen de best mogelijke service te bieden.

Lees hier onze Privacy Policy

Een selectie van onze klanten