Skip to main content

 

CoffeeCloud

TopBrewers CoffeeCloud dashboard geeft realtime inzichten met behulp van statistieken.
Met één druk op de knop een overzicht van alle TopBrewer machines, of per machine op iedere locatie. Dé tool voor facility managers en operators.
Via notificaties blijf je op de hoogte van de TopBrewer machine(s).

 

Smart Coffee

Als eerste in de koffiebranche kun je nu met ons smart coffee concept realtime statistieken en inzichten bekijken binnen jouw organisatie.

Ontvang notificaties in de App of via e-mail met realtime input rechtstreeks van elke TopBrewer machine om direct te anticiperen op de situatie.

Met onze diagnostiek, foutrapportages en gegevensanalyse krijg je meer inzichten en stel je eenvoudig regels voor het dagelijks beheer van TopBrewer.

Cross-platform

CoffeeCloud biedt, waar je ook bent, realtime inzicht in het gebruik, verbruik, storingen en algemene status van de TopBrewer(s). Beheer alle TopBrewer machines met een enkele klik.

CoffeeCloud is veilig en maakt gebruik van de nieuwste codering en certificeringsnormen. We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus, en streven altijd naar een beveiligd platform voor alle gebruikers.

Push notificaties

De operators kunnen op hun eigen device notificaties krijgen wanneer actie vereist is. (Bonen bijvullen, dregbin legen etc.)

Rapportage

Stel die rapportage in die je wenst, om zo bijvoorbeeld efficiënter om te kunnen gaan met inkoop van de koffiebonen op basis van het gebruik.

 

Remote service

Naast dat onze engineers klanten pro-actief bezoekt maken zij tevens gebruik van TopBrewers CoffeeCloud, het real-time datamanagement systeem dat niet alleen inzichten geeft bij storingen en serviceverzoeken maar ook de mogelijkheid biedt om aanpassingen aan instellingen en receptuur te doen zonder op locatie aanwezig te hoeven zijn.

Daarnaast kan er snel geacteerd worden waardoor de klant zo snel mogelijk weer kan genieten van de koffie.

Notificaties

  • Real-time push notificaties
  • Koppeling met eigen smart device
  • Efficiënt voor operator

Real-time inzicht

  • Live status van alle machines
  • Krijg inzicht in consumptiegedrag
  • Remote service

Rapportages

  • Inzicht in reinigingsrapportages
  • Status koffieverbruik
  • Reduceer verspilling

 

Jouw data is veilig!

We gebruiken en verzamelen informatie om ervoor te zorgen dat de betreffende machine presteert volgens de kwaliteitsnormen van Scanomat en om ons te helpen de best mogelijke service te bieden.

Lees hier onze Privacy Policy

Een selectie van onze klanten