Skip to main content

Bij de start van 2023 kon je al lezen dat er backstage bij TopBrewer slimme dingen gebeuren. Via ons realtime CoffeeCloud dashboard kwamen we er namelijk achter dat we plotseling iets te vieren hadden! Het 5 miljoenste kopje koffie van barista kwaliteit was met de TopBrewer App gezet. Amazing news! Dat onze koffiemachine touchfree is, zorgde al voor een ‘wauw’-effect, maar dat de TopBrewer cloud-based is met Coffeecloud, wordt ook steeds meer als ‘wauw’ ervaren.

Realtime data

Via de CoffeeCloud is van alles mogelijk. Deze future-proof software is altijd up to date en biedt realtime inzichten in de TopBrewer. En weet je waarom dat handig is? Het geeft je op afstand zinnige informatie over het gebruik, verbruik of een storing van de TopBrewer. Een hele praktische tool voor facility managers en operators. Update nodig? Dat doen we ‘s nachts, of op het moment dat ‘t jou het beste uitkomt. Ook dat kan geregeld worden via CoffeeCloud.

Met dit realtime management dashboard kun je één of meerdere TopBrewer machines op afstand beheren. Waar je ook bent. Wil je weten wat de piekmomenten zijn? Of ben je benieuwd naar het aantal consumpties gespecificeerd per drank variatie? Dit kun je allemaal via statistieken in het dashboard bekijken. Met één simpele klik ben je meteen op de hoogte van een tussenstand en het biedt een goede basis voor het inkopen van ingrediënten. Het geeft je gerichte inzichten in het verbruik.

Manage your TopBrewer

Via notificaties in TopBrewer App of e-mail word je op de hoogte gehouden van de status van de machine(s), op iedere locatie. Deze kunnen gaan over gegevens analyses en reinigings- en foutrapportages. Zo krijg je meer inzicht in het gebruik van de TopBrewer(s) en kun je eenvoudig regels opstellen voor het dagelijks beheer ervan.

En is er een storing? Ook hier krijg je een melding van. Op zo’n moment gebeurt er trouwens meteen iets anders ‘smarts’. Onze service engineer kan via CoffeeCloud heel eenvoudig op afstand advies uitbrengen om de storing op te lossen, of weet direct welke onderdelen hij nodig heeft om het probleem op locatie te verhelpen. Zo rijdt hij nooit voor niets. Binnen no time kunnen alle koffieliefhebbers weer van een gepersonaliseerde kop koffie genieten. Wel zo prettig voor hun humeur!

Meer weten over ons smart koffieconcept? Lees het hier en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend koffie advies bij jou op de werkvloer.

Contact