afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
TopBrewers CoffeeCloud
TopBrewer Coffee Cloud

483.324.342 consumpties

‘s Werelds eerste CoffeeCloud dashboard dat realtime inzichten geeft met behulp van statistieken; met een druk op de knop één overzicht van alle TopBrewer machines, of per machine, op iedere locatie. De tool voor facility managers en operators. Via notificaties blijf je op de hoogte van de TopBrewer machine(s).

GET IT NOW

Smart Coffee

Als eerste in de koffiebranche kun je nu met ons smart coffee concept realtime statistieken en inzichten bekijken binnen jouw organisatie. Ontvang notificaties in de App of via e-mail met realtime input rechtstreeks van elke TopBrewer machine om direct te anticiperen op de situatie. Met onze diagnostiek, foutrapportages en gegevensanalyse krijg je meer inzichten en stel je eenvoudig regels voor het dagelijks beheer van TopBrewer.

coffee app
topbrewer statistieken

Compleet Dashboard

CoffeeCloud biedt functionaliteit voor meerdere dashboards. Bekijk een compleet overzicht zoals het aantal consumpties gespecificeerd per drankvariatie, piekmomenten, schoonmaak-rapportages, storingsmeldingen en nog veel meeris mogelijk met het smart coffee concept.

Cross-platform

De CoffeeCloud biedt realtime inzichten. En biedt je waar je ook bent direct inzicht in het gebruik, verbruik of storing op de hoogte van de status van de TopBrewer(s). Beheer alle TopBrewer machines met een enkele klik. Het geavanceerde beheersysteem stelt je in staat jouw eigen TopBrewer machines te benoemen en te beheren.

coffeecloud

Laatste ontwikkelingen van CoffeeCloud

Restful API Coffee Cloud

Restful API

Wil je gegevens in uw eigen app of ERP-systeem opnemen? CoffeeCloud biedt die mogelijkheid via de veilige RESTful API.

Secure data Coffee Cloud

Secure data

CoffeeCloud is veilig en maakt gebruik van de nieuwste codering en certificeringsnormen. We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus, en streven altijd naar een beveiligd platform voor alle gebruikers.

Privacy Coffee Cloud

Privacy

CoffeeCloud is beveiligd en maakt gebruik van de nieuwste coderings- en certificeringsnormen. We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus. Lees meer in ons privacybeleid.

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X