Skip to main content

Equinix | Rembrandt Toren, Amsterdam

Equinix | Rembrandt Toren, Amsterdam

Op het wereldwijde platform voor digitaal zakendoen van Equinix komen bedrijven samen. In meer dan 55 markten op vijf continenten en verbinden zij ’s werelds toonaangevende bedrijven met hun klanten, werknemers en partners. Door behoeften te verbinden en integreren creëren ze de ultieme digitale toekomst voor organisaties.

“In de digitale economie van vandaag wordt alles en iedereen steeds meer verbonden. Klanten, partners en medewerkers moeten in toenemende mate samenwerken in verschillende regio’s om productiviteit en innovatie te stimuleren.” 

– Andy Baer, SVP, Salesforce Industries, Communications and Media

Voor de locatie in de Rembrandt Toren in Amsterdam is het unieke Touchfree koffieconcept van TopBrewer een perfecte toevoeging in deze digitale toekomst. Met de drie TopBrewers in hun pand biedt men haar gasten een unieke future-proof en touchfree koffiebeleving.

 

Duurzaamheid en eenvoud

Equinix staat voor energie-efficiëntie en ecologische duurzaamheid. Het maakt deel uit van alles wat ze doen, of ze nu nieuwe datacenters bouwen of bestaande faciliteiten upgraden. Dus ook als het gaat om het eigen kantoor voor hun medewerkers.

TopBrewer biedt met haar remote access een toegevoegde waarde in de minimalistische en stijlvolle pantries van Equinix. Klanten, gasten, partners en medewerkers kunnen nu vanaf hun eigen device touchfree met de TopBrewer App op iedere verdieping hun eigen favoriete koffie zetten. De unieke toegevoegde waarde van zelf jouw favoriete koffie samenstellen en geen aanraking op de koffiemachine is van grote meerwaarde. Zo verbinden we innovatie en koffie tot een unieke digitale toekomst.

“TopBrewer is zeer trots op haar partnership met Equinix. In deze setting waar alles draait om digitalisering past het koffieconcept dan ook bijzonder goed. Zelf jouw gepersonaliseerde koffie maken via de App leent zich perfect voor het anderhalvemeter kantoor en creëert een veilig en vertrouwd gevoel.”

– Hanneke ten Buuren, eigenaar TopBrewer Nederland

“De introductie van de TopBrewers is een belangrijke factor geweest voor het stimuleren van spontane ontmoetingen bij de koffiemachine en de samenwerkingen te stimuleren. We merken dat medewerkers gemakkelijker en eenvoudig een kopje koffie kunnen pakken en meer tijd nemen om bij te praten, ideeën uit te wisselen en samen te werken.”

Equinix heeft gekozen voor een Pro versie van TopBrewer. Hiermee is het mogelijk om zowel alle koffievarianten, en koffie met verse melk samen te stellen. Een Espresso of Latte Macchiato wordt eenvoudig snel en met verse koffiebonen en verse melk bereid. Jij stelt zelf jouw favoriete koffie samen, deze eigen receptuur wordt bewaard in de TopBrewer App waardoor je keer op keer jouw eigen favoriete koffievariant drinkt. Equinix heeft gekozen om ook de uitbreidingsmogelijkheden van cacao toe te voegen, voor verse variaties als Moccachino en Cafe Mocha. Daarnaast bieden zij ook vers gefilterd en gekoeld plat- en bruiswater aan. Alles uit de elegante TopBrewer kraan.

“Equinix heeft gekozen voor TopBrewer omdat dit past in alle facetten die Equinix biedt. De stijlvolle en minimalistische uitstraling past in de ‘eenvoud’ van de pantries. Met een focus op een hoge kwaliteit vers producten sluit TopBrewer hier naadloos op aan en biedt het ook nog eens een unieke koffiebeleving.”

– Andor Westdijk, Corporate Real Estate Equinix EMEA

Het touchfree concept van TopBrewer is ontworpen om een unieke en onvergetelijke koffie-ervaringen te creëren. Gebruikers kunnen hun favoriete koffie volledig naar smaak aanpassen en via hun eigen smart device klaar maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een unieke TopBrewer Experience. Laat je inspireren en geniet!