Skip to main content

TopBrewer koffie in moderne co-working spaces

TopBrewer koffie in moderne co-working spaces

Mei, 2024 | Op dit moment bestaat het personeel van veel bedrijven voor een groot deel uit jonge werknemers. Deze generatie heeft andere verwachtingen van werk en de werkplek dan hun voorgangers. De toegenomen focus op well-being, hybride werken en technologie heeft ervoor gezorgd dat we kunnen werken waar we maar willen, op elk gewenst moment. Dit heeft gevolgen voor het moderne kantoor. Trouwens, het moderne kantoor is vaak helemaal geen ‘kantoor’, maar een co-working space. 

Vooruitstrevende bedrijven denken na over de behoeften van hun toekomstige werknemers. De moderne werkplek zal qua inrichting vooral om de beleving draaien. De koffiecorner wordt in de moderne co-working space gezien als een sociale ontmoetingsplek, met koffie als essentieel onderdeel. TopBrewer kan hier een mooie, verbindende rol spelen. Het unieke touchfree koffieconcept van TopBrewer ‘ademt’ immers Experience en zorgt voor een serieus ‘WOW’-effect op de werkvloer. 

De TopBrewer past met haar minimalistische en unieke design in elke dynamische werkomgeving. De machine is modulair op te bouwen, waardoor er allerlei architectonische hoogstandjes mogelijk zijn. Aangevuld met wat barkrukken, banken en tafeltjes met stoelen creëer je niet alleen een heerlijk koffiepunt, maar tegelijkertijd ook een ontmoetingsplek met de nodige sociale voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje. 

Verbinding

Een stroeve samenwerking met je collega’s kost veel energie. Het kan zelfs je werkplezier beïnvloeden. Als je tijdens het drinken van een goede kop koffie eens met elkaar in gesprek gaat, krijg je wellicht meer inzicht en begrip voor de ander en wordt de verbinding sterker. Wie weet ontdek je ineens raakvlakken met de ander? Met de TopBrewer als verbindende factor krijgt het koffiepunt een andere functie. Het zal steeds meer een sociale ontmoetingsplek worden. 

Vertrouwen

Verbinding met je collega’s zorgt voor vertrouwen op de werkvloer; de basis voor het bereiken van teamresultaten. Het drinken van koffie is hierbij een essentieel onderdeel. Tijdens een korte pauze kunnen collega’s even bijpraten, brainstormen en ideeën uitwisselen. Met de koffiemachine van TopBrewer kan iedere gebruiker via de TopBrewer app zijn of haar favoriete kop koffie van barista kwaliteit samenstellen, opslaan en bereiden. In een handomdraai is er voor iedere koffieliefhebber wat wils!

Ruimte voor innovatie

In een formele setting ervaren veel mensen een drempel om zich uit te spreken over kantoorzaken. Juist in een kleine, informele en vertrouwelijke setting ontstaan mooie dingen. En op welke plek kan dat beter dan in de koffiecorner op kantoor? Onder het genot van een kop verse koffie, getapt uit de elegante design kraan van TopBrewer, wordt een vastgelopen gesprek ineens opgelost. Het informele karakter van koffie drinken nodigt ook uit om het even over andere dingen te hebben dan het reguliere werk. Er ontstaat ruimte voor innovatieve, geniale ideeën waar je misschien nog niet eerder aan had gedacht. 

Verwenmoment

En wil je even ontsnappen aan een volle mailbox, lange to-do-list, enerverende klus of het rennen van overleg naar overleg? De unieke koffiebeleving van TopBrewer zorgt ook voor een heerlijk verwenmoment, waarbij je even kunt ontspannen. 

Wil jij deze eyecatcher binnenkort een centrale plek geven in jouw moderne co-working space? Get inspired en lees hier alvast ons e-book. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.