Skip to main content

NIEUWE Amokka® koffie flavours

NIEUWE Amokka® koffie flavours

Februari, 2024 | TopBrewer gaat voor niets anders dan het aanbieden van de beste koffiebonen voor een optimale smaaksensatie. Daarom wordt de koffie van TopBrewer gebrand bij Amokka® Coffee Roasters. Dit is al ruim 10 jaar onze inhouse koffiebranderij. Met Amokka® koffie zijn we volledig transparant over de weg die de koffie aflegt. Van bean to cup! Dit concept sluit naadloos aan bij onze gezamenlijke visie: duurzame en eerlijke koffie van barista kwaliteit. 

Wat is jouw favoriete smaak?

Welke Amokka® koffiesoort past op dit moment het best bij de voorkeuren van jouw medewerkers en de smaak van de klant? De Crema Signature Blend of de Gorgona Italian Blend? Voor koffieliefhebbers die eens een andere koffieboon willen proberen, is er goed nieuws: TopBrewer heeft maar liefst drie (!!) smaken toegevoegd aan het assortiment. Please welcome our newest members to the TopBrewer-family!

Sombra Organic Dark Roast

Onze meest gedurfde en donkerste mix tot nu toe is afkomstig uit Mexico en Colombia. Sombra is een unieke dark roast met rijke, zoete, complexe smaken met een ingetogen bitterheid en een zeer lage zuurgraad.

De koffie bevat een opmerkelijke zachtheid en elegantie, waardoor je er op een veelzijdige manier van kunt genieten: als zwarte koffie, robuuste espresso of als perfecte aanvulling op jouw favoriete koffie op melkbasis. Met Amokka® Sombra kun je een combi van zoet en chocolade verwachten. 

Indonesia Organic Mandheling

Deze nieuwe koffiesoort van Amokka® wordt geteeld door leden van de Ketiara Coöperatie in de hooglanden van Noord-Sumatra. Hij komt het beste tot zijn recht als zwarte koffie of moderne espresso. Kies je voor Amokka® Indonesia, dan proef je smaken van chocolade, kruiden en donker fruit in je koffie.

Portofino Dark Arabica Blend

Amokka® Portofino is een 100% dark roast met hoogwaardige Arabica-bonen uit Brazilië en Nicaragua. Een zorgvuldig geselecteerde, handgeplukte Arabica-mix voor een single espresso. Geweldig voor koffies op melkbasis met een zoete, maar krachtige smaak. Het langzame brandingsproces van deze nieuwe koffiesoort produceert koffie met een hoge zoetheid die nog steeds al die klassieke, donker gebrande smaken oplevert. Amokka® Portofino zorgt voor een unieke koffiebeleving met de smaak van chocolade en noten.

TopBrewer design

Voor welke Amokka® koffiesmaak je ook kiest, elke werkdag opnieuw, al deze koppen koffie worden getapt uit een stijlvolle, hippe, roestvrijstalen design kraan. Deze is ontworpen om in elk blad te worden ingebouwd. Met haar minimalistische design past de TopBrewer perfect in elke omgeving en biedt een heerlijke kop verse bonen koffie. Een serieuze verwennerij voor elke koffieliefhebber.

Wil je meer lezen over het TopBrewer koffie assortiment? Dat kan hier.