Skip to main content

Kwaliteitskoffie @ work

Kwaliteitskoffie @ work 

Maart, 2024 | Begin jij de werkdag ook het liefst met een goede kop koffie en een sociaal moment met je collega’s? Even bijpraten om vervolgens gemotiveerd van start te gaan? Op sommige kantoren is het bijna een sport om tijd te creëren voor interactie. Volle agenda’s zorgen ervoor dat dit er al snel bij inschiet. Een gemiste kans, want een gesprek tijdens de koffie levert je namelijk meer op dan je in eerste instantie zou denken. En niet alleen aan het begin van de werkdag. Het touchfree koffie concept van TopBrewer kan hier een verbindende rol in spelen. Met TopBrewer breng je de koffie experience naar een hoger level. Door het innovatieve, digitale ontwerp kun je in no-time via een app jouw favoriete kop koffie zetten. Een mooi visitekaartje voor je bedrijf! 

Let’s go to the koffiecorner

Achter je vertrouwde bureau brainstormen levert niet altijd het gewenste resultaat op. Op die plek word je doorgaans afgeleid door binnenkomende mailtjes, waar jij het liefst meteen even op reageert. Creativiteit ontstaat pas op het moment dat je hersenen geprikkeld worden. Dit gebeurt vaak in een andere omgeving. 

Ga dus voor een productieve brainstormsessie met je collega’s op zoek naar een inspirerende ruimte op kantoor, bijvoorbeeld de koffiecorner. Kun je meteen even ontsnappen aan een volle mailbox, lange to-do-list, enerverende klus of het rennen van overleg naar overleg. TopBrewer kan hierbij de grondlegger zijn van het succes en tegelijkertijd de well-being op kantoor bevorderen. Twee vliegen in één klap! Van een warme kop gepersonaliseerde koffie in een ontspannen setting worden de meeste koffieliefhebbers namelijk enorm ‘happy’. 

Brainstormen met TopBrewer

Een kop verse koffie is perfecte brandstof voor je brein. Zeker als deze van barista kwaliteit is, zoals die van TopBrewer. Koffie levert een positieve bijdrage aan je alertheid en stimuleert een heldere manier van denken. Het is zelfs zo dat een kop koffie ervoor zorgt dat je brein meer informatie tegelijkertijd kan verwerken. En dat is nou net super handig bij een brainstormsessie!  

Dynamische workplace

Met de TopBrewer in de koffiecorner bij jou op kantoor creëer je een hippe, eigentijdse spot. Een plek waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten om ideeën uit te wisselen, te brainstormen en bij te praten. De TopBrewer als het centrale middelpunt voor een dynamische workplace. Met haar minimalistische design past de TopBrewer koffiemachine in elke gewenste setting. Het concept is smart, duurzaam, eco-friendly en het design zal de nodige ‘wow’-reacties opleveren. Dus… Wil jij als workplace manager met TopBrewer het verschil maken op kantoor?  

Laat je hier alvast inspireren en neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.