afspraak-maken
Plan een afspraak

Koffiemachine zakelijk

Op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Dat kan met de zakelijk koffiemachine van TopBrewer. De TopBrewer is zo ontworpen dat eenvoudig al het personeel van koffie kan worden voorzien.

Niet zomaar een zakelijke koffiemachine

Op een revolutionaire wijze heeft TopBrewer de traditionele koffiemachine omgevormd tot een vernieuwend product.  Voor 95% is de koffiemachine weggewerkt in een blad, hierdoor blijft er alleen een stijlvolle kraan met een iPad zichtbaar. Met dit minimalistische design is de koffiemachine bijna op elke werkplek te plaatsen. Van workplace of the future tot aan de corporate office.

Met een Apple Watch, smartphone of tablet is het eenvoudig om met één klik je favoriete koffie te selecteren. Je samengestelde koffie altijd bij de hand. Toch liever een andere kop koffie proberen? Blader gerust door het koffiemenu en kies voor iets anders.

Koffiebonen van TopBrewer

Het maken van goede koffiebonen is een intensieve zaak. In het lange proces kan slechts één fout al schade richten aan de bonen. Om een fout te voorkomen streven wij ernaar om de meest directe relatie met de koffieboeren te hebben. Met ons eigen apparatuur testen wij de bonen of het voldoet aan de door ons opgestelde eisen. Door onze betrokkenheid met de TopBrewer boeren kunnen wij ook de goede arbeidsomstandigheden garanderen.

koffiemachine zakelijk

Koffiemachine zakelijk aanschaffen

Het aanschaffen van een TopBrewer is een aardige investering. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om de koffiemachine aan te schaffen. Directe aankoop is mogelijk maar ook een lease constructie. Benieuwd welke optie het beste voor jouw bedrijf is? We bespreken graag de mogelijkheden!

Over TopBrewer

Benieuwd of een TopBrewer zakelijke koffiemachine wat voor jou op het werk is? Wij adviseren jou hier graag over. Proef ook meteen onze koffie en ervaar hoe de koffiemachine werkt. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo

TopBrewer wenst je veel gezondheid

×

Dit is een onwerkelijke periode waarin veel van onze klanten, partners en leveranciers een aangepaste werkwijze hanteren. Voor ons team geldt dat we, uiteraard in acht neming van de gestelde maatregelen van de Rijksoverheid, werken en doen wat we kunnen. Namens het TopBrewer Team wensen we jullie het allerbeste en bovenal gezondheid. Mis je het kopje koffie ☕ op kantoor, dan sturen we je graag een zak TopBrewer koffiebonen toe. Bestellen? Stuur dan een mailtje aan info@topbrewer.nl

Orders via info@topbrewer.nl
Sales- en marketing verzoeken: info@topbrewer.nl of via 035 2018870
Serviceverzoek of een storingsmelding via 0515 572561 (optie 2)