afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Koffiemachine zakelijk

Op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik? Dat kan met het koffieconcept van TopBrewer. De TopBrewer is zo ontworpen dat zowel de gebruikers, gasten en operators eenvoudig de koffiemachine kunnen bedienen via de TopBrewer App. Met haar unieke remote access is aanraking op het scherm van een koffiemachine niet meer nodig. 

Niet zomaar een zakelijke koffiemachine

Op een revolutionaire wijze heeft TopBrewer de traditionele koffiemachine omgevormd tot een vernieuwend product. Voor 95% is de koffiemachine weggewerkt onder het blad, hierdoor blijft er alleen een elegante kraan zichtbaar. TopBrewer sluit met haar duurzame karakter nauw aan op het kantoor van nu; vervaardigd van gerecycled staal, energiezuinig en circulair. Met haar minimalistische design is de koffiemachine op iedere werkplek te integreren. Van workplace of the future tot aan de corporate office; koffie verbindt.

Met een smartphone, tablet (iOS of Android) Apple Watch, of spraakgestuurd via Siri, is het eenvoudig om met één klik je favoriete koffie te selecteren. Jouw favoriete zelf samengestelde koffie is altijd bij de hand. Toch liever een andere koffievariant proberen? Scroll gerust door het koffiemenu en kies voor een andere variant.

Koffiebonen van TopBrewer

TopBrewer hecht veel waarde aan het verkrijgen en branden van haar koffiebonen. Het is een intensief proces. TopBrewer handelt via het Impact Trade iniatief. Door de nauwe samenwerking met onze eigen koffieboeren kunnen we een constante en hoge kwaliteit koffie garanderen. In kleine batches worden de koffiebonen in onze eigen branderij op onze eigen apparatuur getest. Door deze goede en intensieve relaties met onze koffieboeren kunnen we een hoge kwaliteit van onze koffiebonen aanbieden en investeren wij ook weer direct in de plantage en leefomgeving van hen. 

koffiemachine zakelijk

Koffiemachine zakelijk aanschaffen

TopBrewer biedt diverse mogelijkheden voor aanschaf. Directe aankoop is mogelijk maar ook een lease constructie (huur / koop). Benieuwd welke optie het beste voor jouw bedrijf is? We bespreken graag de mogelijkheden!

Over TopBrewer

Benieuwd of een TopBrewer zakelijke koffiemachine wat voor jou op het werk is? Wij adviseren jou hier graag over. Proef ook meteen onze koffie en ervaar hoe de koffiemachine werkt. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

  Microsoft logo
  Powerhouse logo
  Prowarehouse logo
  Randstad logo
  Loyens logo
  Konig Neurath logo
  Gemeente Deventer logo
  Jaz logo
  Cooper logo
  Bakertilly logo
  Kaan Architecten logo
  Bestseller logo
  CMM - Collega of MultiMedia logo
  Equinix logo
  Interfood logo
  Juniper logo
  PON logo
  Synchroon logo
  Oudendal Groep logo
  ZUS logo
  Gemeente Alkmaar logo
  Kabaz logo

  Touchfree koffie zetten
  met de TopBrewer App!


  Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

  App StorePlay store

  X