Skip to main content

Randstad Flagship Store Den Haag

Randstad Flagship Store Den Haag

Januari, 2018 | Randstad speelt in op de opkomst van digitalisering en de veranderende behoefte van consumenten. Ruim 99,1% van de kandidaten schrijft zich al in via internet en bezoek aan reguliere vestigingen in het centrum van steden loopt terug.

Daarom verplaatst Randstad een aantal van haar vestigingen naar de randen van steden. In 27 grote steden in Nederland, zoals Den Haag, blijft Randstad in het centrum aanwezig. In kleinere steden verhuist Randstad vanuit het centrum naar goed bereikbare locaties aan de randen van steden.

Kandidaten en klanten zijn straks welkom in drie typen verschillende vestigingen, aangepast naar huidige wensen en eisen van bezoekers. De komende jaren brengt Randstad haar dienstverlening onder in drie type locaties: winkels, kantoren en zogenaamde hubs.

In de winkels kunnen bezoekers terecht voor advies, kennis en expertise. Ook is hier ruimte voor evenementen, trainingen en sollicitatiegesprekken. Of voor een kop koffie en een goede werkplek. De kantoren liggen buiten het centrum op goed bereikbare plaatsen aan de rand van de stad. Klanten en kandidaten kunnen hier op afspraak terecht. Tenslotte komen er hubs, waar medewerkers van de labels Randstad, Tempo-Team en Yacht werken en elkaar ontmoeten.

TopBrewer is met haar koffieconcept onderdeel van deze flagship stores. De minimalistische uitstraling van de koffiemachine past perfect in de stijlvolle setting van Randstad. Hiermee wordt een collaboration point gecreëerd.