Skip to main content

Interfood, Bladel

Interfood, Bladel

Interfood | Dairy, the source of life.
TopBrewer is het centrale middelpunt van het multifunctionele atrium van Interfood.

Gestart als een klein lokaal familiebedrijf is Interfood uitgegroeid tot een vertrouwde zuivel multinational. In 2017 heeft Interfood haar huidige pand uitgebreid met een nieuw gedeelte dat de kantoorruimte verdubbeld. Het nieuwe gedeelte wordt middels een in het oog springend multifunctioneel atrium verbonden. De TopBrewers staan in deze fantastische lichte ruimte en bieden een rijk assortiment van verse warm- en koud dranken aan: koffie, en haar koffievariaties met melk, thee, water en bruiswater.

“Wij creëren een unieke plek met TopBrewer als centraal middelpunt van Interfood; het verbindt en brengt collega’s en bezoekers samen. Iedereen is gecharmeerd van dit innovatieve concept, en met name verrast hoe zij met hun eigen device hun eigen favoriete koffiereceptuur kunnen zetten”. Danielle Visser – Facility Manager Interfood.

TopBrewer Nederland
“Wij zijn bijzonder trots op deze samenwerking. Met de focus van Interfood op goede en eerlijke producten worden de kernwaarden van TopBrewer nog eens extra goed benadrukt. Interfood is voor TopBrewer het platform waar innovatie, duurzaamheid en het nieuwe werken samenkomen.” Hanneke ten Buuren – managing director TopBrewer Nederland.