Skip to main content

König + Neurath, Zuidas Amsterdam

König + Neurath, Zuidas Amsterdam

TopBrewer biedt een premium coffee experience in de nieuwe showroom op de Zuidas van König + Neurath

Dynamisch en deskundig kantoormeubilair leverancier, König + Neurath heeft onlangs een complete renovatie van haar showroom in Amsterdam ondergaan.

Als onafhankelijk familiebedrijf werkt König + Neurath al langer dan 90 jaar: met hart voor de zaak, deskundigheid, grote innovatieve kracht en gevoel voor de markt en voor klanten. Deze kernwaarden en uitgangspunten zijn bepalend voor het bedrijf. Om succesvol te blijven stellen zij zichzelf steeds nieuwe doelen, volgen zij de nieuwste trends en komen daardoor met toekomstgerichte kantooroplossingen voor hun klanten.

Zo kwam K+N in contact met TopBrewer en waren zij meteen onder de indruk van deze nieuwe Coffee Experience.

Han Proost Sales Director K+N: “We voelden ons onmiddellijk aangetrokken door de eenvoud van de TopBrewer en dat deze werd aangestuurd met een app. Dit zou perfect zijn voor de beleving van onze gasten bij het bezoeken van onze nieuwe showroom.

Oktober 2017 opende K+N de nieuwe showroom in Amsterdam Zuid. De nieuwe showroom toont K+N’s nieuwste assortiment met als centraal middelpunt een mooi barmeubel met daarin de TopBrewer geïntegreerd.

“We hebben veel mooie reacties gekregen op onze nieuwe showroom.” zei Han. “Alles in de showroom is gericht op een customer experience die de klant niet snel zal vergeten. De TopBrewer sluit hier perfect bij aan door het leveren van een premium coffee experience”. Hanneke ten Buuren, Managing Director TopBrewer Nederland.

“K+N heeft een voorspong op haar concurrentie door met toekomstgerichte kantooroplossingen te komen. Wij zijn dan ook erg blij dat zij ervoor hebben gekozen om in hun nieuwe showroom een TopBrewer te plaatsen. Het is duidelijk dat er veel synergie is tussen onze twee bedrijven en dat we veel klanten gemeen hebben. We kijken erg uit naar de samenwerking met K+N.”