Skip to main content

Een unieke touchfree koffiebeleving

Een unieke touchfree koffiebeleving

November, 2023 | As you know… Virussen en bacteriën zitten overal. Dus ook in kantoorgebouwen. Op deurklinken, trapleuningen, de lift en natuurlijk de koffieautomaat. Uit onderzoek blijkt dat een virus zich vanaf de koffieautomaat binnen 3 uur (!!) verspreidt naar een derde deel tot de helft van alle mensen die de automaat gebruiken. Verre van hygiënisch… Het unieke Remote Coffee Concept van TopBrewer biedt dé oplossing!

Touchless control

Het gebruik van de app op je eigen smart device voorkomt dat alle collega’s gebruik maken van dezelfde knopjes op de koffieautomaat. Je kunt de koffiemachines bedienen vanaf je eigen smartphone, smartwatch of tablet. Simpel én hygiënisch. Gedeelde (iPad) schermen aanraken, is passé. Met TopBrewer zet je op revolutionaire wijze een kop koffie. Door haar elegante en timeless design kan de TopBrewer koffiemachine naadloos in elke omgeving worden geïntegreerd. Van corporate offices tot future workplaces. Zo kun je altijd genieten van jouw perfecte kop koffie tijdens het werken, in de pauzes of iets daartussenin!

TopBrewer App

Elke koffieliefhebber heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. De een zweert bij een extra shot espresso, de ander bij havermelk in plaats van de traditionele volle melk. We drinken bijna altijd dezelfde specifieke variant. Met de TopBrewer app kun je niet alleen kiezen uit het bestaande TopBrewer menu, maar ook zelf jouw favoriete koffie (of die van je collega) samenstellen én opslaan. Op die manier drink je altijd eenvoudig jouw favoriete koffie. Smart, vind je niet?

De TopBrewer App is voor iedereen toegankelijk. Het downloaden van de App kan zowel via de Google Play als de Apple Store, waarna je meteen als een echte barista je kopje koffie kunt zetten. Ben je fan van Siri? Zelfs dat kun je gebruiken! Met de TopBrewerVoice kun je ook via Siri de TopBrewer koffiemachine bedienen. Een innovatieve, veilige én persoonlijke manier om jouw TopBrewer koffie te zetten.

‘Hey Siri, make my morning espresso please’

WOW

TopBrewer is ‘s werelds eerste concept dat koffie en technologie op deze manier samenbrengt en daarmee zorgt voor een absoluut WOW-effect in een dynamische werkomgeving! Meer weten over ons touchfree koffieconcept? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die TopBrewer heeft voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een remote controlled kopje koffie kunnen drinken!