Skip to main content

Geef jouw werkomgeving een boost die iedereen versteld doet staan!

 

Ben jij als workplace manager altijd op zoek naar the next level? Heb jij als missie om jouw klanten, collega’s en leveranciers volledig in de watten te leggen op kantoor? Besteed jij aandacht aan elk stukje van de customer experience? Dan is het touchfree koffie concept van TopBrewer echt iets voor jou!

Want met het gebruik van TopBrewer bij jou op de werkvloer, weet je een aantal dingen zeker:

  • Je klanten, collega’s en leveranciers zullen versteld staan
  • Je overtreft ieders verwachtingen!
  • Je creëert de wauw-factor
  • Mensen zullen zich (nog meer) aangetrokken voelen tot de organisatie en dit werkt super goed voor het aantrekken van nieuw talent
  • Dus, ben jij op zoek naar nieuwe manieren om de show te stelen voor de lange termijn? Dan is TopBrewer echt iets voor jou! De spraakmakende koffie experience. Uniek onderscheidend vermogen en qua innovatie een echte koploper. Hiermee maak jij het verschil. Een prachtig design en een app waarmee je je eigen koffie kunt bestellen. Dat is wel echt next level, toch? Niet voor niets gingen bedrijven als Booking.com, Netflix, Rituals en Microsoft je al voor!

Wil jij weten hoe dit concept jouw bedrijf die finishing touch kan geven? Boek dan nu een (virtuele) afspraak via info@topbrewer.nl en we zullen je versteld doen staan van de mogelijkheden!

Plan een kop koffie

Zelf de TopBrewer Experience ervaren? We drinken graag een kop koffie met je!
Neem contact met ons op

Een selectie van onze klanten