afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

De touchfree koffie-oplossing 
voor elk werkplekconcept

Geef jouw werkomgeving een boost die iedereen versteld doet staan!

Ben jij als workplace manager altijd op zoek naar the next level? Heb jij als missie om jouw klanten, collega’s en leveranciers volledig in de watten te leggen op kantoor? Besteed jij aandacht aan elk stukje van de customer experience? Dan is het touchfree koffie concept van TopBrewer echt iets voor jou.

Want met het gebruik van TopBrewer bij jou op de werkvloer, weet je een aantal dingen zeker:

  1. Je klanten, collega’s en leveranciers zullen versteld staan
  2. Je overtreft de verwachtingen van iedereen!
  3. Je creëert de wauw-factor
  4. Mensen zullen zich (nog meer) aangetrokken voelen tot de organisatie en dit werkt super goed voor het aantrekken van nieuw talent

Dus, ben jij op zoek naar nieuwe manieren om de show te stelen voor de lange termijn? Dan is TopBrewer echt iets voor jou. De spraakmakende koffie experience! Uniek onderscheidend vermogen en qua innovatie een echte koploper. Hiermee zorg jij voor dat verschil waar je naar op zoek bent. Een prachtig design en een app waarmee je je eigen koffie kunt bestellen, is wel echt next level toch? Het is dan ook niet voor niets dat bedrijven als Google, Netflix, Rituals en Microsoft je al voor gingen!

Wil jij weten hoe dit concept jouw bedrijf die finishing touch kan geven? Boek dan nu een virtuele afspraak en we zullen je versteld doen staan van de mogelijkheden!

E-Book: Inspiratieboost voor workplace managers!

In dit e-book ontvang je precies die inspiratie waar jij als workplace manager blij van wordt.

Build for Architecture

99% Under
Counter

TopBrewer concentreert zich volledig op de klantbeleving met ’s werelds eerste under-the-counter koffiemachine. Met TopBrewer verminder je het aantal gedeelde contactpunten, zoals het aanraken van het koffiemenu op de machine. Door het gebruik van de TopBrewer App, kan ieder zelf zijn koffiefavoriet samenstellen en genieten van een heerlijke kop verse koffie. Jij bent de Barista!

Ontdek de TopBrewer voor iOs of Android.

Designed for Architect

De TopBrewer past in iedere gewenste setting. Het kan  geïntegreerd worden in bestaande meubels, als stand alone, of zelfs deel uitmaken van een entree, social hub of collaboration tool. Met haar minimalistische stijl en elegantie is TopBrewer een game changer. 

Met de uitbreidingsmogelijkheid TopWater biedt je naast barista-kwaliteit koffie ook vers gekoeld plat- en bruiswater. Een rijke aanvulling op een standaard koffiemenu. 

Low energy

TopBrewer verbruikt in standby modus tot 90% minder energie. Door haar unieke flash heating technologie wordt het water voor koffie, en thee, op moment van vraag verwarmd. Dit betekent dat TopBrewer geen boiler heeft die continue water verwarmd.

 

Eco-friendly

De TopBrewer is voornamelijk gemaakt van gerecycled staal. Staal is het meest gekozen materiaal ter wereld en kan oneindig worden gerecycled zonder verlies van sterkte of duurzaamheid.

Power saving

Bij de start van de dag is TopBrewer in 45 seconden klaar voor gebruik. Met de energiebesparende modus zorgt het planningssysteem van de machine ervoor dat alleen energie verbruikt wordt als dat nodig is.

#werkplekvandetoekomst

Is jouw kantoor al klaar voor de toekomst? Door Covid-19 is de werkplek nóg belangrijker geworden. Het wordt de ultieme ontmoetingsplek! Netwerken, brainstormen en creativiteit worden namelijk nog belangrijker. Hoe draag jij hier als workplace manager aan bij? Creëer de werkplek van de toekomst en trek nieuw talent aan met je innovativiteit.

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld
TopBrewer Data Center HQ Amsterdam
Topbrewer bij Netflix
Topbrewer bij Nike

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X