afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
TopBrewer Cappuccino

TopBrewer totaal concept

TopBrewer Smart Coffee

Kies je voor een TopBrewer? Dan kies je voor een unieke koffiebeleving. Op een revolutionaire wijze heeft TopBrewer de traditionele bean-to-cup koffiemachine omgevormd tot een vernieuwend product. Voor 95% is de Topbrewer weggewerkt in een blad, hierdoor blijft er alleen een stijlvolle kraan met een iPad zichtbaar. Met dit minimalistische design is de koffiemachine bijna op elke werkplek te plaatsen. Van workplace of the future tot aan de corporate office.

Met een Apple Watch, smartphone of tablet is het eenvoudig om met één klik je favoriete koffie te selecteren. Je samengestelde koffie altijd bij de hand. Toch liever een andere kop koffie proberen? Blader gerust door het koffiemenu en kies voor iets anders.

Benieuwd hoe de Handsfree TopBrewer werkt? Bekijk het in deze video! Hier is te zien hoe je de TopBrewer eenvoudig via de App in het Anderhalve Meter Kantoor bedient.

 

 

  Ik wil graag contact en meer informatie ontvangen

  Vul hiervoor de onderstaande gegevens in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

  TopBrewer

  Naast de wens om koffie te kunnen personaliseren zal de vraag naar extra inzichten, zoals een data managementsysteem met realtime data van dagelijks gebruik voor het optimaliseren van inkoop en inzet van het operationeel personeel, toenemen. De consument wil op ieder gewenst moment tot de nodige informatie kunnen beschikken. Met CoffeeCloud (TopBrewers realtime datamanagement systeem) heeft iedere klant inzicht in details van haar koffiehuis. Door middel van de Push Notificaties weet het faciltity team precies wanneer bijvoorbeeld de koffiebonen bijgevuld moeten worden. Hiermee bespaar je tijd en zet je het personeel effectief in.

  Touchfree koffie zetten
  met de TopBrewer App!


  Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

  App StorePlay store

  X