afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer producten

TopBrewer heeft het ontwerp van een traditionele bean-to-cup machine op zijn kop gezet. Alles draait om de klantbeleving om op een elegante en innovatieve wijze koffie te zetten. TopBrewer biedt een ongeëvenaarde keuze aan koffie dranken en vers water-systeem. Met een onbeperkte vrijheid tot personaliseren en het samenstellen van jouw eigen favoriete drankje. Dit alles met allernieuwste technologie, over the air-updates en een heuse CoffeeCloud als datamanagement systeem – alles in één stijlvol concept.

TopBrewer introduceert TopBrewerVoice 

10 Jaar geleden werd TopBrewers koffieconcept als ’s werelds eerste app-controlled koffiemachine op de markt gezet, en sinds die tijd bieden wij continue ontwikkeling en updates aan voor een unieke koffiebelevig. Door het gebruik van de remote access technology zet je via jouw eigen telefoon jouw favoriete koffie, zonder aanraking van de koffiemachine. 

TopBrewer Co-Working Fora UK
TopWater
TopBrewer at Investec

So much choice from a single tap

350 consumpties per dag

Barista koffiemenu

Personaliseer jouw favoriet

Voice Controlled Coffee

Heet water voor thee

Hot Water for Tea

Hot Chocolate

Hot Chocolate

Plat- en bruiswater

TopWater

Biedt 2 soorten koffie aan

Refilling Beans

Dubbel melksysteem, incl. Alt-Milk

Non Dairy Milk Option
TopBrewer at Adobe UK

Het unieke design van TopBrewer maakt het mogelijk om het concept in iedere gewenste omgeving toe te passen, van corporate offices tot future workplaces. TopBrewer is ontworpen om aan de behoeften van de koffieliefhebber te voldoen. Bediend via de TopBrewer App, met ‘s werelds kleinste melkschuimer en de nieuwste (software)technologie, is TopBrewer een game changer.

De mooie, roestvrijstalen kraan is ontworpen om in elk blad te worden ingebouwd. TopBrewer past met haar minimalistische design en eenvoud perfect in elke omgeving en biedt een heerlijke kop verse bonen koffie – elke keer weer.

Topbrewer bij Netflix
Topbrewer bij Nike

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X