afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
TopBrewer at Adobe UK

TopBrewer producten

TopBrewer heeft het ontwerp van een traditionele bean-to-cup machine op zijn kop gezet. Alles draait om de klantbeleving om op een elegante en innovatieve wijze koffie te zetten. TopBrewer biedt een ongeëvenaarde keuze aan koffie dranken en vers water-systeem. Met een onbeperkte vrijheid tot personaliseren en het samenstellen van jouw eigen favoriete drankje. Dit alles met allernieuwste technologie, over the air-updates en een heuse CoffeeCloud als datamanagement systeem - alles in één stijlvol concept.

TopBrewer Cappuccino

TopBrewer

TopWater

Touchfree coffee

topbrewer op kantoor

TopBrewer

Het unieke design van TopBrewer maakt het mogelijk om het concept in iedere gewenste omgeving toe te passen, van corporate offices tot future workplaces. TopBrewer is ontworpen om aan de behoeften van de koffieliefhebber te voldoen. Bediend via de TopBrewer App, met ‘s werelds kleinste melkschuimer en de nieuwste (software)technologie, is TopBrewer een game changer.
De mooie, roestvrijstalen kraan is ontworpen om in elk blad te worden ingebouwd. TopBrewer past met haar minimalistische design en eenvoud perfect in elke omgeving en biedt een heerlijke kop verse bonen koffie – elke keer weer.

PLAN EEN KOP KOFFIE

TopWater

TopWater is het nieuwste watersysteem dat op eenvoudige en hygiënische wijze vers gekoeld plat- of bruiswater aanbiedt; ideaal voor hotels, werkplekken of vergaderruimten als alternatief voor kannen of flessenwater. Hiermee draagt het systeem bij aan het reduceren van de kosten voor gebotteld water draagt bij aan het verminderen van de carbon footprint.
Het stijlvolle, minimalistische ontwerp houdt het blad schoon en netjes. De zwanenhals is in hoogte verstelbaar en draaibaar, waardoor totale flexibiliteit mogelijk is voor het vullen van een glas of kan vers water.

Topwater is een zusterproduct van de TopBrewer en wordt ook geleverd met de TopBrewer software die ervoor zorgt dat je via de App het water naar eigen voorkeur kunt maken.

Bespreek mogelijkheden
topwater
Touchfree Coffee

Touchfree Coffee

TopBrewer heeft een unieke remote access technologie waardoor op afstand koffie zetten mogelijk is. Via de (gratis) TopBrewer App. Zet jouw eigen samengestelde koffie via de TopBrewer App op jouw smartphone.

Lees meer...

Koffie App

TopBrewer zet een kop koffie op revolutionaire wijze met haar eigen TopBrewer App. TopBrewer is ontworpen om een superieure koffiekwaliteit te leveren, net als die van een barista, met een innovatieve & intuïtieve gebruikerservaring. TopBrewer kan naadloos in elke omgeving worden geïntegreerd. Geniet van een kop koffie tijdens het werk, keer op keer.

GOOGLE PLAY APPSTORE
topbrewer koffie app
topbrewer machine

Technisch Wonder

TopBrewer werkt zonder boiler, maar met een innovatief warmtesysteem. Het systeem verwarmt het verse gefilterde koude water razendsnel door middel van de flash heating-technologie. Dankzij de flash heating technologie is de TopBrewer veel energie-zuiniger dan traditionele koffiemachines.
Tijdens inactieve periodes schakelt het systeem automatisch over in een energiebesparingsstand. Met één aanraking op de App wordt het systeem geactiveerd en is deze in 45 seconden klaar voor gebruik.

Flash Heater

Het flash heating-systeem maakt TopBrewer uniek in haar soort. In plaats van het voorverwarmen en warmhouden van een grote hoeveelheid water, dat met de tijd in kwaliteit afneemt, verwarmt de TopBrewer en moment vers gefilterd koud water in slechts enkele seconden. Dit resulteert in het behoud van mineralen en zorgt voor de optimale smaak van de koffie.

Een kopje koffie bevat 98% water, daarom hecht TopBrewer grote waarde aan de waterkwaliteit.

topbrewer heater
topbrewer schoonmaken

Automatische reiniging

De machine wordt na elke consumptie automatisch gereinigd zonder dat
je dit doorhebt; het afvalwater vloeit direct terug de afvoerleiding in. Ook
de melkleiding wordt automatisch na iedere consumptie doorgespoeld.

Modulair

95% van de TopBrewer is verborgen onder het blad of achter een muur. De elegante kraan is 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar.

De configuratie is modulair op te bouwen, dus past nagenoeg in elk ontwerp!

topbrewer ruimte
topbrewer vergaderen

Een knap staaltje architectuur

TopBrewer staat voor kwaliteit. Niet alleen voor onze koffie waarborgen wij een premium koffie kwaliteit. Ook zien we dit graag terug in de voorbereiding en aan de tekentafel. Elke klant krijgt een architect pack met daarin alle specificaties en 3D tekeningen ter voorbereiding op de plaatsing. Dit gehele proces wordt begeleid door het TopBrewer projectteam en de service engineers, welke zijn opgeleid bij de fabrikant in Denemarken. TopBrewer biedt een totaalconcept en werkt mee van tekentafel tot installatie. Vraag hier de architect pack aan.

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X