afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Assortiment

Amokka® koffie gemaakt voor TopBrewer

Van duurzame koffie tot single-origin en van estate tot premium speciale melanges. Elk van onze Amokka® koffiesoorten is afgestemd op de TopBrewer-ervaring om aan de smaak van jouw klanten te voldoen.

Ontdek je koffiesmaak

Met onze Amokka® Coffee Compass, maken we het makkelijk voor je om te zien welke Amokka koffie het beste bij jouw smaak past.

Zoek jouw koffie op het kompas om te bepalen of deze fruitig, intens, gebrand of mild van smaak is.

Amokka Gorgona

Deze Italiaanse melange bestaat uit 83% handgeplukte Arabica bonen en 17% hoogwaardige Robusta bonen. We roosteren het donker met een lange ontwikkeltijd om de smaken te accentueren.

Met Gorgona-koffie van Amokka® proef je de smaken chocolade en noten.

Amokka Crema

Amokka Crema is de ziel van onze branderij, voortgekomen uit een 20 jaar oud bedrijfsrecept. We hebben elk component gekozen vanwege zijn kwaliteit en specifieke toevoeging aan de smaak en hierdoor is het een uitgebalanceerde koffie geworden:

100% hangeplukte Arabica bonen uit Brazilië, Nicaragua en Ethiopië. Met een medium branding is Amokka Crema ideaal voor dranken op basis van espresso of filterkoffie.

Met Amokka Crema koffie van Amokka® krijg je smaken van chocolade, gedroogd fruit en noten. 

Een ton minder plastic per jaar!

We hebben de verpakking van koffiebonen kunnen reduceren met 1 ton minder per jaar. En de ruimte die er nodig was de koffiedozen (uiteraard van gerecycled papier) te shippen is met 40% vermindert. Dit zijn een aantal van onze sustainability maatregelen, zie hier onze hele agenda & aanpak op gebied van duurzaamheid.

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X