afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

De touchfree koffie-oplossing 
voor elk werkplekconcept

De inspiratiebron voor architecten

Wil jij als architect het beste concept aanbieden aan jouw klant? Ga je altijd voor de ultieme beleving en is geen innovatie je te gek? Overtref je het liefste de verwachtingen van je klant en wil je inspireren? Dan is TopBrewer echt iets voor jou!

De TopBrewer is geschikt voor elke omgeving en creëert direct een unieke ambiance door haar prachtige design.

De unieke eigenschappen van TopBrewer:

 • Prachtig elegant design
 • Touchfree je eigen koffie zetten
 • Under the counter concept, dus die grote logge apparaten zijn verleden tijd!
 • Modulair opgebouwd & past daardoor in iedere setting
 • Volledig Cloudbased
 • Barista kwaliteit koffie
 • Stimuleert sociale interactie
 • Duurzaam
 • Energiezuinig
 • TopBrewer App à “Hey Siri, make my morning espresso please”
 • Eerste touchfree koffieconcept in Nederland

Design Tool

Met TopBrewers Design Tool stel je zelf de gewenste setting samen. Varieer met de diverse uitvoeringen van de elegante designkraan en de driptray in standaard RVS, Zwart, Brons of Goudkleurig om zo een passend ontwerp te maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, creëer de ideale setting voor jouw klant.

Design Tool

Freedom to design!

Build for Architecture

99% Under
Counter

TopBrewer concentreert zich volledig op de klantbeleving met ’s werelds eerste under-the-counter koffiemachine. Met TopBrewer verminder je het aantal gedeelde contactpunten, zoals het aanraken van het koffiemenu op de machine. Door het gebruik van de TopBrewer App, kan ieder zelf zijn koffiefavoriet samenstellen en genieten van een heerlijke kop verse koffie. Jij bent de Barista!

Ontdek de TopBrewer voor iOs of Android.

Designed for Architect

De TopBrewer past in iedere gewenste setting. Het kan  geïntegreerd worden in bestaande meubels, als stand alone, of zelfs deel uitmaken van een entree, social hub of collaboration tool. Met haar minimalistische stijl en elegantie is TopBrewer een game changer. 

Met de uitbreidingsmogelijkheid TopWater biedt je naast barista-kwaliteit koffie ook vers gekoeld plat- en bruiswater. Een rijke aanvulling op een standaard koffiemenu. 

Low energy

TopBrewer verbruikt in standby modus tot 90% minder energie. Door haar unieke flash heating technologie wordt het water voor koffie, en thee, op moment van vraag verwarmd. Dit betekent dat TopBrewer geen boiler heeft die continue water verwarmd.

 

Eco-friendly

De TopBrewer is voornamelijk gemaakt van gerecycled staal. Staal is het meest gekozen materiaal ter wereld en kan oneindig worden gerecycled zonder verlies van sterkte of duurzaamheid.

Power saving

Bij de start van de dag is TopBrewer in 45 seconden klaar voor gebruik. Met de energiebesparende modus zorgt het planningssysteem van de machine ervoor dat alleen energie verbruikt wordt als dat nodig is.

#werkplekvandetoekomst

Door facility teams, architecten en projectinrichters wordt hard gewerkt om het kantoor een nieuwe vorm te geven. De verwachting is dat men gedeeltelijk thuis (remote) zal gaan werken, en voornamelijk voor het sociale- en overleg aspect naar kantoor zal komen zodra dit weer mogelijk is. Het kantoor zal meer en meer gaan fungeren als social hub. Maar hoe doe je dit & wat zijn precies de mogelijkheden voor de architect? Wij geven je graag ons advies. Over de mogelijkheden.

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld
Topbrewer bij Netflix
Topbrewer bij Nike

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X