Skip to main content

In de wintermaanden, wanneer de temperatuur richting het vriespunt duikt, smaakt een warme kop koffie aan het begin van de werkdag extra lekker! Zeker als deze uit een TopBrewer koffiemachine getapt wordt van barista-kwaliteit. De geur van verse koffiebonen die zich verspreidt, op het moment dat jouw gepersonaliseerde kop wordt gevuld door deze ‘eyecatcher’, is een moment om keer op keer naar uit te kijken.

Welke smaak is jouw favoriet deze winter? Start jij de dag het liefst met ‘het pure spul’ zoals een double espresso of black coffee? Of ben je fan van een beetje melk(schuim) in de koffie en kies je voor een macchiato, cappuccino, flat white of caffe latte? Thuis drink je de koffie altijd precies zoals jij hem lekker vindt. Met een TopBrewer koffiemachine kan dit ook op kantoor!

TopBrewer voorziet in de behoefte van elke koffieliefhebber, zonder een scherm of knoppen op de koffiemachine aan te raken. Iedere gebruiker kan via de TopBrewer App op de eigen smartphone zijn of haar favoriete kop samenstellen, opslaan en bereiden. In een handomdraai is er voor ieder wat wils. Be your own barista!

Heb je nog even geen idee welke Amokka koffie het beste bij jouw smaak past? Met ons Amokka Coffee Compass, kun je jouw koffie zoeken om te bepalen of deze fruitig, intens, gebrand of mild van smaak is. En weet je wat het goede nieuws is? TopBrewer heeft haar assortiment koffiebonen opnieuw uitgebreid! Van duurzame koffie tot single origin en van estate tot premium speciale melanges uit verschillende delen van de wereld. Elk van onze Amokka koffiesoorten is afgestemd op de TopBrewer-ervaring om aan de smaak van jouw werknemers en klanten te voldoen.

Aan welke kop koffie zou jij je handen deze winter willen opwarmen? Ben jij op zoek naar een koffiemachine, waarmee je dit koude seizoen een unieke en vooral warme koffiebeleving creëert? Plan hier een virtuele kop koffie om samen de mogelijkheden van TopBrewer te bespreken.

Contact