afspraak-maken
Plan een afspraak
Hanneke presenteert Smart Offices

White paper | Smart Coffee

Wat is Smart Coffee? En wat is de rol van TopBrewer als IoT-oplossing voor Smart Offices. 

Deze whitepaper biedt een algemene introductie van Internet of Things (IoT) en de invloed hiervan op Smart Office-principes. Met welke eenvoudige IoT-tools vergroot je het werknemers geluk, en hoe draagt dit in haar algemeenheid bij aan Employee Wellbeing.

Internet of Things
De omgeving waarin we leven en werken verandert door de vooruitgang in technologie en Internet of Things (IoT). In kantoorgebouwen is er geen twijfel meer dat een slimmer gebouw een efficiëntere en productieve werksfeer bevordert en dat dit leidt tot tevreden en gelukkig personeel. Maar wat is een slimme IoT-technologie die daadwerkelijk invloed heeft op de werkplek?

Smart Coffee
Smart Coffee is de koffie die je energie geeft, die jou gelukkig maakt en jouw focus vergroot. Dit past dan weer perfect als onderdeel bij een Smart Office en waarbij alles draait om het bevorderen van het werknemersgeluk (en daardoor de productiviteit) op kantoor door Internet of Things.

 

TopBrewers CoffeeCloud Dashboard
De CoffeeCloud van TopBrewer op jouw smartphone.
De CoffeeCloud van TopBrewer op jouw smartphone
Hanneke presenteert TopBrewer CoffeeCloud op Go Smart Industry Event
coffeecloud
TopBrewer CoffeeCloud | Eén data management systeem voor jouw hele koffiehuis
TopBrewer | The Connected Coffee Experience
TopBrewer CoffeeCloud
TopBrewer | Service Engineer bekijkt zijn CoffeeCloud dashboard

TopBrewer wenst je veel gezondheid

×

Dit is een onwerkelijke periode waarin veel van onze klanten, partners en leveranciers een aangepaste werkwijze hanteren. Voor ons team geldt dat we, uiteraard in acht neming van de gestelde maatregelen van de Rijksoverheid, werken en doen wat we kunnen. Namens het TopBrewer Team wensen we jullie het allerbeste en bovenal gezondheid. Mis je het kopje koffie ☕ op kantoor, dan sturen we je graag een zak TopBrewer koffiebonen toe. Bestellen? Stuur dan een mailtje aan info@topbrewer.nl

Orders via info@topbrewer.nl
Sales- en marketing verzoeken: info@topbrewer.nl of via 035 2018870
Serviceverzoek of een storingsmelding via 0515 572561 (optie 2)