Skip to main content

Begint jouw werkdag ook met een wandelingetje langs de koffieautomaat? Herkenbaar. Op welk knopje druk je dan? In de meeste gevallen zal de keuze vallen op een zwarte koffie, espresso of cappuccino (met poedermelk), toch? Dat kan anders. Met TopBrewer heb je onbeperkte vrijheid tot het personaliseren en samenstellen van jouw eigen favoriete drankje, zonder een scherm of knoppen op de koffiemachine aan te raken. Zo wordt elk koffiemoment pure verwennerij.

Barista DJ

TopBrewer biedt een ongeëvenaarde keuze aan koffies en kan, indien gewenst, uitgebreid worden met een TopWater. Hiermee kun je niet alleen thee, maar ook gekoeld plat- en bruiswater tappen. Vooral in de zomermaanden is dit een welkome aanvulling op de koffiemachine. Met de barista DJ tool kan TopBrewer op afstand jouw wensen doorvoeren. Ons Service Team kan op die manier bijvoorbeeld de temperatuur van de cappuccino reguleren. Zoals je ziet, is TopBrewer ontworpen om aan de behoeften van echt elke koffieliefhebber te voldoen.

TopBrewer flavours

Naast de standaard flavours bestaat het assortiment van TopBrewer uit bijvoorbeeld: Een flat white, mocha, caffé latte of macchiato. De cappuccino wordt gezet met verse melk. De TopBrewer bevat een uniek dubbel-melksysteem, waardoor je maar liefst twee soorten melk kunt toevoegen (havermelk en volle melk o.i.d). Via de app op je telefoon of tablet, kun je touchfree jouw favoriete kop koffie op afstand zetten. Of die van je gezellige collega. Verrassing!

Design

Al deze koppen koffie worden getapt uit een stijlvolle, hippe, roestvrijstalen design kraan. Deze is ontworpen om in elk blad te worden ingebouwd. Met haar minimalistische design past de TopBrewer perfect in elke omgeving en biedt een heerlijke kop verse bonen koffie. Welke smaak je ook kiest, elke werkdag opnieuw.

Wil jij je koffie ook op een innovatieve, persoonlijke en elegante wijze zetten bij jou op kantoor? Lees dan ons inspiratie e-book en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact