Skip to main content

‘Jaren terug, met Het Nieuwe Werken, kon je nog zeggen: ik blijf traditioneel werken, want dat bevalt prima. En wat ook vaak speelde bij het faciliteren van meer thuiswerken: ICT-afdelingen droegen allerlei mitsen en maren aan. Er was geen budget om het te organiseren, het was niet veilig en ga zo maar door. Maar die bezwaren zijn nu allemaal van tafel. Door corona en het dringende thuiswerkadvies vanuit de overheid staat het huisvestingsvraagstuk plots hoog op de agenda van veel organisaties, en dat op het hoogste managementniveau. Anders gezegd: je kunt er niet om heen en moet er iets mee, of je nu wilt of niet zou ik bijna willen zeggen.’  Esther Roelofs, Managing Partner en Workplace Consultant bij Workwire (Bron: Facto.nl – 31 aug).

Dit is hét moment om veranderingen door te voeren in je huisvesting en het werkplekconcept. In onze vorige blog, Thuiswerken. Op kantoor Samenwerken | The New Way, hebben we het al gehad over de huidige trend: Activity Based Working. Een werkplek die onderdeel wordt van je leefpatroon. Waar mensen zich lekker voelen en getriggerd worden. Op kantoor de vrijheid hebben om alles dat ook thuis kan, te mogen en kunnen doen. De hedendaagse uitdaging in het ontwikkelen van een optimaal werkplekconcept draait dan ook volledig om Employee Wellbeing. Een goede balans in werk en privé en de ruimte dit naar wens in te vullen resulteert in een veilige manier van creativiteit en productiviteit.

Workplace Experience

De workplace experience bij dit e-sportbedrijf biedt een ultiem trainingscentrum voor de beste gamers ter wereld. Er is een restaurant met een kok die dagelijks tal van verse gerechten bereid, verschillende game ruimten, een bioscoopzaal voor analyse van wedstrijden, plekken om te relaxen, er kan getafeltennist worden en er zijn kantoor- en vergaderruimtes beschikbaar.

Het restaurant dient ook als chillruimte en is een plek waar men samenkomt om te eten maar ook om te ontspannen met collega’s. Het koffieconcept van TopBrewer fungeert hierin als middelpunt en biedt een unieke Touchfree koffie ervaring. Medewerkers en bezoekers van dit bedrijf hebben hiermee niet alleen een kantoor ingericht op persoonlijke wensen maar ook een Touchfree koffieconcept waarmee men ieder zijn/haar eigen koffie favoriet kan bereiden via hun persoonlijke smart device.

Plan hier een virtueel kopje koffie en we bieden je graag een passend advies.

TopBrewer als centraal punt in een bedrijfsrestaurant

In onze blog Creëer de ultieme Workplace Experience geven wij je 6 TIPS om je organisatie te transformeren tot een plek waar mensen graag weer naar terug keren.

Koffie | Dé tool voor samenwerking

Dat koffie op kantoor onmisbaar is weten we allemaal. En zeker nu we thuis steeds betere koffie serveren is het belangrijk op kantoor ook aan deze kwaliteitswensen te voldoen. Koffie is naast een heerlijke energie-boost namelijk ook een belangrijke verbindende factor. Coffee Unites!

Nu men veelal vanuit huis werkt en organisaties druk bezig zijn hun werkplekconcept opnieuw te ontwikkelen is het des te belangrijk te kijken naar de functie en indeling van de ruimte waar met samenkomt voor een kopje koffie. Het is belangrijk deze plek zó in te richten dat medewerkers weer zin krijgen om naar kantoor te gaan en samen te komen met collega’s zodra de situatie omtrent covid-19 dit weer toelaat. Koffie brengt mensen samen, zorgt voor creatieve brainstormsessies en draagt uiteindelijk bij aan productiviteit en Employee Wellbeing. Gelukkige en geïnspireerde medewerkers, dan gaat de rest vanzelf.

Touchfree koffie op kantoor

TopBrewer biedt een volledig Touchfree koffieconcept met barista-kwaliteit koffie. Met het unieke en minimalistische design is de koffiemachine een echte eye-catcher in ieder ontwerp. Gebruikers kunnen op afstand koffie zetten met de TopBrewer App via hun eigen smart device. In de App kun je jouw eigen koffie favoriet samenstellen en opslaan, zo kun je op ieder gewenst moment super eenvoudig genieten van barista-kwaliteit koffie in een handomdraai.

Niet alleen is TopBrewer via de App te bedienen, je kunt nu ook door middel van TopBrewerVoice met slechts je stem jouw gepersonaliseerde koffie bereiden. Door een Siri-snelkoppeling in te stellen hoef je enkel je eigen kopje onder de machine te zetten en jouw favoriete koffie bereid zichzelf zonder aanraking van gedeelde oppervlakken in slecht enkele seconden. “Hey Siri, make my favorite coffee please.” De Remote Access Technology van TopBrewer draagt bij aan een ultiem (Covid-proof) werkplekconcept.


Naast gebruikers is TopBrewer ook ideaal voor operators. Met CoffeeCloud, ons eigen real-time datamanagement systeem, kun je op afstand het koffiehuis beheren. Hiermee kun je onder andere monitoren hoeveel koffie er wordt gedronken en kun je push-notificaties aan de operator instellen voor het bijvullen van de koffiebonen of het reinigen van de machine. Zo hoef je nooit meer onnodig een ronde te maken langs de koffie machine. Effectief en efficiënt!

Eerlijke koffie | heerlijke koffie

Naast User Experience staat duurzaamheid bij TopBrewer hoog in het vaandel. De machine is gemaakt van duurzaam materiaal en is laag in energieverbruik. Maar niet alleen dat, onze passie voor koffie is groot en de rechtstreekse relatie die wij met onze koffie boeren van over de hele wereld hebben is voor ons van groot belang. Eerlijke handel, heerlijke koffie.

Met ons Impact Trade initiatief dragen wij bij aan de plantages en leefomgeving van onze koffieboeren. We gaan niet ieder jaar opnieuw opzoek naar de laagste prijzen. Door de intensieve en nauwe relatie die wij in de afgelopen jaren met onze eigen koffieboeren hebben opgebouwd, kunnen we hen als lokale ondernemer ook supporten; denk aan het verbeteren en optimaliseren van hun werkomgeving, en ook hun leefomgeving. Zo waarborgen wij een stabiele omgeving op onze koffieplantage en garanderen wij een constante kwaliteit koffiebonen.

 

TopBrewer Coffee Map


Als het aan ons ligt raken wij niet uitgepraat over onze passie voor koffie.
Neem een kijkje op onze website voor een volledige TopBrewer Experience. Laat je inspireren!

Of neem contact met ons op voor een virtueel kopje koffie om jullie wensen en behoeften door te nemen.

Volg ons ook op LinkedIn:

[contact-form-7 id=”2675″ title=”Contact landings page short version”]