Skip to main content

Wellbeing @ the office

Wellbeing @ the office

Mei, 2023 | Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de werknemers unhappy is door de hoge druk die ze ervaren in hun werkomgeving. Niet goed voor jezelf zorgen, heeft een behoorlijke impact op je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Gelukkig zijn er diverse manieren waarop werkgevers de wellbeing op kantoor kunnen bevorderen. En wat nog mooier is: Het concept van TopBrewer sluit perfect aan op de volgende drie belangrijke punten…

Comfort

Het creëren van een comfortabele werkomgeving is een must als het gaat om wellbeing onder je werknemers. Dat zit ‘m niet alleen in ergonomisch meubilair, maar ook in goede verlichting, voldoende ventilatie en een comfortabele temperatuur. Tijdens de wat koudere maanden kunnen alle koffieliefhebbers rekenen op nog wat extra comfort van TopBrewer. Een warme kop gepersonaliseerde koffie creëert échte verwenmomenten voor je werknemers.  

En voor de warme maanden, die al in ‘t zicht zijn, geldt: Stay hydrated! Als het gaat om wellbeing is het geïntegreerde vers (bruis)water systeem een rijke aanvulling op de TopBrewer. De machinerie wordt under-the-counter ingebouwd met een elegante kraan als uitgiftepunt. Dankzij de zwanenhals die in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar is, kun je heel eenvoudig via de app een glas of karaf vers plat- of bruiswater vullen. En voor de finishing touch zou verse munt, fruit of gember om het water te verrijken natuurlijk top zijn! Het systeem is als separate tap te plaatsen, maar kan ook geïntegreerd worden in de TopBrewer. Als je daar niet happy van wordt…

Let’s go to the koffiecorner

Voor een gezonde en productieve bedrijfscultuur is het belangrijk om je werknemers aan te moedigen om gedurende de dag pauzes te nemen en te bewegen. Het faciliteren van sta-bureaus of trainingsapparatuur zou natuurlijk fantastisch zijn, maar een aantal beweegmomenten richting de TopBrewer komt de wellbeing zeker ook ten goede. De barista kwaliteit van de TopBrewer koffie en het verse gekoelde en gefilterde water (plat en bruis) zijn het wandelen zeker waard!

Health

En last but not least: Bied gezonde snacks en drankjes aan op kantoor, zoals vers fruit, groenten, noten en water. Need I say more! Met het geïntegreerde watersysteem van TopBrewer kun je op een simpele en hygiënische manier gefilterd en gekoeld plat- of bruiswater tappen. Zeker voor hotels, kantoren en vergaderruimten is dit een ideaal alternatief voor de veel gebruikte flessen water. Zo reduceer je niet alleen de kosten voor gebotteld water. Jouw bedrijf levert ook nog eens een bijdrage aan het verkleinen van de carbon footprint, oftewel een schoner milieu. Wellbeing voor je werknemers en het milieu. Mooi, toch?

Wil je het touchfree koffieconcept van TopBrewer uitbreiden met het geïntegreerde watersysteem om de wellbeing van je werknemers te optimaliseren? Bekijk hier de mogelijkheden van deze verfrissende aanvulling bij jou op de werkvloer.