afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

WAUW!

De TopBrewer zorgt voor een ‘wauw’-effect op de werkvloer. Dit horen we niet alleen van onze bestaande klanten, maar ook mensen die onze koffiemachine zien, reageren bij een eerste aanblik met: “Wauw, wat cool dit!” 

Dit effect wordt naar ons idee door verschillende aspecten gecreëerd. Beginnend bij het minimalistische design. De mooie elegante designkraan is ontworpen om in elk blad te worden ingebouwd. Met TopBrewers Design Tool kun je zelf de gewenste setting samenstellen. Er zijn diverse uitvoeringen van de kraan en de drip tray. Kies je voor RVS, zwart, brons of goudkleurig? Je kunt het zo gek niet bedenken. Ontwerp de ideale setting voor je klanten en natuurlijk collega’s.  

Dat het koffieconcept van TopBrewer touchfree is, zal er ook zeker voor zorgen dat zowel collega’s en klanten een ‘wauw’-effect ervaren. Niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid en hygiëne worden hierdoor gewaarborgd. Door het gebruik van de Topbrewer app kun je in een handomdraai niet alleen jouw favoriete kop koffie zetten en opslaan in de app, maar ook die van je collega of vaste klant. Zo kun jij op afstand collega’s en vaste klanten verrassen met een heerlijk kopje koffie. Hoe fancy en ‘wauw’ is dat? 

Dat een kop koffie lekker moet smaken, zou voor zich moeten spreken. Bij TopBrewer hebben we verder gekeken dan alleen smaak. We hebben aandacht besteed aan de volledige customer experience van de klant. TopBrewer is ontworpen om een superieure koffiekwaliteit te leveren, vergelijkbaar met die van een barista. ‘Wauw’, toch? De koffiemachine voldoet aan de behoeften van iedere koffieliefhebber. En geniet je overigens niet nóg een beetje extra van een kop koffie als je weet dat het bedrijf achter de koffie zich inzet voor duurzaamheid? Dat is nu precies waar TopBrewer voor staat. Duurzame koffie, van bean to cup!  

Als we onze (potentiële) klanten mogen geloven is TopBrewer echt hét touchfree koffieconcept voor de werkomgeving. Wil jij ook een ‘wauw’-effect creëren op de werkvloer? Lees dan het inspiratie e-book op de website en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X