Skip to main content

Als facilitair of workplace manager wil jij jouw gasten een warm welkom geven. De ontvangstruimte is mooi ingericht, de receptie is op de hoogte van de komst van het bezoek en je laat je gasten plaatsnemen in de gezellige zithoek. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Doe het nét even anders dan anderen
Maar hoe maak je nu net die verpletterende indruk? Hoe zorg je nu net even voor een andere ervaring dan bij andere bedrijven? Precies. Je kunt excelleren in de klantbeleving door je bezoekers te verrassen met de lekkerste koffiesoorten die ze ooit geproefd hebben. En dat kan met onze TopBrewer en de eigen gebrande koffiebonen.

Met de TopBrewer app wordt iedereen een barista. In een handomdraai maak jij, volledig touchfree, de lekkerste verwenmomenten. Een moment om niet te vergeten. Een goede binnenkomer bij je bezoek. Want zeg nou zelf, de geur van dagverse koffiebonen vergeet niemand toch meer?

Voor welke smaak ga jij?
In onze eigen branderij roosteren wij al meer dan 20 jaar onze eigen melanges volgens ons bedrijfsrecept. Met onze Amokka® Coffee Compass kies je heel eenvoudig de koffie die het beste bij jou past. Hou je van een intense smaak? Dan is de Amokka Crema met de smaak van chocolade, gedroogd fruit en noten een goede keuze. Serveer je liever een koffie met een meer fruitige smaak? Dan is Amokka Peru met de smaak van zoet en gedroogd fruit of de licht gebrande Arabica boon uit Brazilië iets voor jou. Vind je het lastig om een keuze te maken uit de verschillende soorten bonen? Dat begrijpen wij, smaken verschillen nu eenmaal.

Op onze website vind je in de Amokka® Coffee Compass het complete overzicht van alle smaken koffie. Je kunt hier ook een bericht achterlaten zodat wij je terugbellen voor een vrijblijvend koffie advies. Probeer het eens, want jouw gasten zullen je dankbaar zijn!

Contact