Skip to main content

Virussen en bacteriën zitten overal, denk aan deurklinken, trapleuningen, de koffieautomaat en de lift. Immunoloog Huub Savelkoul stelt dat uit experimenten blijkt dat een virus zich vanaf de koffieautomaat binnen 3 uur verspreidt naar een derde tot de helft van alle mensen die de automaat gebruiken. “Dat gaat krankzinnig snel. Kantoren zijn qua bron van besmetting eigenlijk best wel link.” Bron: Facto.nl 28 april 2020


Het unieke Remote Coffee concept van TopBrewer biedt de oplossing. De koffiemachines bedienen vanaf je eigen smartphone, smartwatch of tablet. Eenvoudig én hygiënisch. Je hoeft immers geen gedeelde (iPad) schermen aan te raken.
Met TopBrewer zet je een kop koffie op revolutionaire wijze. Ontworpen om een superieure koffiekwaliteit te leveren, gelijk aan een barista, met een innovatieve & intuïtieve gebruikerservaring die in deze tijd zeer goed van pas komt. Daarnaast kan de TopBrewer machine naadloos in elke omgeving worden geïntegreerd door haar elegante en tijdloze design.
Blijf genieten van je vertrouwde kop koffie tijdens het werken, ontspannen of iets daartussenin!

QuickBrew Tool


Ieder heeft zijn eigen bepaalde wensen en voorkeuren als het aankomt op koffie drinken. Een extra shot espresso of liever havermelk in plaats van volle melk. We drinken vrijwel iedere keer dezelfde specifieke variant. Met de QuickBrew tool, in de TopBrewer app, kun je als gebruiker niet alleen kiezen uit het bestaande TopBrewer menu maar kan je tevens jouw favoriete koffie zelf samenstellen én opslaan. Op deze manier drink je altijd eenvoudig jouw favoriete koffie. Jij bent de barista! Geniet!

Apple Watch®

Met de TopBrewer Apple Watch® app is jouw favoriete koffie in slechts 1 klik geselecteerd door gebruik van de nieuwste iBeacon® techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat bepaalde apparaten een iPhone herkennen wanneer deze in de buurt is, om op zijn beurt vervolgens een push notificatie naar het home scherm van je Apple Watch te sturen.
TopBrewer is ’s werelds eerste concept die koffie en technologie op deze manier samenbrengt en daarmee zorgt voor ultiem gemak en eenvoud.

Het unieke design van TopBrewer maakt het mogelijk om het concept in iedere gewenste omgeving toe te passen, van corporate offices tot future workplaces. Het concept leent zich perfect in het anderhalve meter kantoor. Met de Remote Access Technologie is niet alleen de Customer Experience veilig, hygiënisch en met een wow-gevoel. Ook die van de operator wordt vereenvoudigd, efficiënter en kostenbesparend. Ontdek hoe in onze blog Bedien de TopBrewer vanaf afstand.
TopBrewer is ontworpen om aan de behoeften van de koffieliefhebber te voldoen. Bediend via de App op je eigen smart device, met ‘s werelds kleinste melkschuimer en de nieuwste (software)technologie is TopBrewer een heuse game changer!
 

 
Beleef de TopBrewer Experiënce door middel van een virtueel kopje koffie. Maak een afspraak en wij vertellen je er graag alles over!
Nieuwsgierig naar onze eerdere artikelen? Je leest ze hieronder:
Back to Work | Coffee Unites
PERSBERICHT de HandsFree Koffiemachine voor het Anderhalve Meter Kantoor
Het Anderhalvemeter Kantoor
Bedien de TopBrewer vanaf afstand
Be Your Own Barista met de TopBrewer App