Skip to main content

Vegan cappuccino

TopBrewer | Vegan cappuccino op de werkvloer

TopBrewer combineert op unieke wijze zowel warme als koude dranken in een stijlvol systeem. Naast koffie kan TopBrewer uitgebreid worden met een TopWater en kun je niet alleen thee, maar ook gekoeld plat- of bruiswater tappen. Gaat jouw voorkeur uit naar een plantaardige cappuccino? TopBrewer biedt de oplossing voor variatie op de werkvloer.

Dubbel melksysteem

De koffiemachine is uit te breiden met een uniek dubbel melksysteem, waardoor je maar liefst twee soorten melk kunt toevoegen! In het koelsysteem past maximaal 4 liter verse melk. Havermelk, amandelmelk, sojamelk en dergelijke worden steeds populairder als alternatief voor koemelk. Vooral veganisten en mensen met een lactose-intolerantie worden enorm gelukkig van het bestaan van plantaardige melk. Naast de gangbare volle melk, kun je een vervangend melkproduct toevoegen aan de koffiemachine van TopBrewer, waardoor de koffie nog meer gepersonaliseerd kan worden via de TopBrewer app op jouw eigen smartphone of tablet.

Dus wil je de werkdag te beginnen met een ‘vegan cappuccino’, een ‘vegan flat white’, of een ‘vegan macchiato’? TopBrewer fixt het voor je met ‘s werelds kleinste melkschuimer, unieke dubbel melksysteem en de nieuwste (software)technologie. Met de verwennerij van de premium coffee, resulteert dit in de perfecte journey voor echt alle koffieliefhebbers bij jou op de werkvloer.

Wil jij deze eyecatcher binnenkort bij jou op kantoor om de TopBrewer Experience te ervaren? Laat je inspireren en lees hier alvast ons e-book. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


Plan een kop koffie

Zelf de TopBrewer Experience ervaren? We drinken graag een kop koffie met je!
Neem contact met ons op

Een selectie van onze klanten