Skip to main content

TopBrewer combineert op unieke wijze zowel warme als koude dranken in een stijlvol systeem. Naast koffie kan TopBrewer uitgebreid worden met een hot chocolate-functie of een TopWater. Met de TopWater kun je gekoeld plat- of bruiswater tappen. En wil je graag een verse kop cappuccino zetten, maar dan wel ‘vegan’? Ook hier heeft TopBrewer de oplossing voor! 

Dubbel melksysteem

Het gebruik van plantaardige melk (amandel- kokos- en havermelk) wordt in de horeca en op kantoren steeds meer een trend. Daarom is de koffiemachine van TopBrewer uit te breiden met een uniek dubbel melksysteem, waardoor je maar liefst twee soorten melk kunt toevoegen! In het koelsysteem past maximaal 4 liter verse melk. Naast de gangbare volle melk, kun je een vervangend melkproduct toevoegen aan de koffiemachine van TopBrewer, waardoor de koffie nog meer gepersonaliseerd kan worden via de TopBrewer app op jouw smartphone, smartwatch of tablet. Door het automatische reinigingssysteem en het gebruik van separate melkslangen is er geen kans op vervuiling of melkresten die de smaak/product kunnen beïnvloeden. 

5 facts over plant-based milk

Plant-based milk is niet alleen goed nieuws voor mensen met dieetbeperkingen, maar het is ook beter voor ‘t milieu. De volgende vijf facts vertellen je hoe het zit:

Plantaardige melk…

  1. … wordt gemaakt van verschillende bronnen, waaronder amandelen, haver, soja, kokos, cashewnoten en meer. 
  2. … bevat minder calorieën dan koemelk, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die willen afvallen of juist hun gewicht willen behouden. 
  3. … is lactosevrij en beter voor mensen die lactose-intolerant zijn of allergisch voor zuivel. 
  4. … bevat meestal vitamines en mineralen, wat het een geweldige keuze maakt voor mensen die hun inname van voedingsstoffen willen verhogen. 
  5. … is beter voor het milieu, omdat het minder water en grond gebruikt.

Vegan koffie

Dus wil je de werkdag te beginnen met een ‘vegan cappuccino’, ‘vegan flat white’, of ‘vegan macchiato’? TopBrewer fixt het voor je met ‘s werelds kleinste melkschuimer, unieke dubbel melksysteem en de nieuwste (software)technologie. Met de verwennerij van de premium coffee, resulteert dit in de perfecte journey voor echt alle koffieliefhebbers bij jou op de werkvloer. 

Wil jij deze eyecatcher binnenkort bij jou op kantoor om de TopBrewer Experience te ervaren? Laat je inspireren en lees hier alvast ons e-book. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact