Skip to main content

“Hey Siri, make my morning espresso please”.

Met de TopBrewer App kun je zelf jouw favoriete koffie samenstellen. Zonder een scherm of knoppen op de koffiemachine aan te raken. Er is meer. Zo wordt de TopBrewers koffie gebrand in onze eigen branderij: Amokka Roasters. Het TopBrewer concept is het centrale koffiemiddelpunt voor onze klanten; het biedt een spontane sociale interactie en is de verbindende factor bij terugkomst op kantoor. 

De implementatie van Siri, als mogelijkheid om touch free koffie te zetten is onze laatste innovatie. Stuk voor stuk geweldige producten waar klanten zoals Nike, Microsoft en Netflix graag gebruik van maken. En nu we het toch hebben over onze klanten, hebben we het natuurlijk over jou: onze nieuwe customer succesmanager.

Relatiebeheerder 2.0

Jij bent de schakel tussen TopBrewer en onze klanten. Hierbij ben je continu op zoek naar de meest ultieme vorm van dienstverlening. Ook ben je het aanspreekpunt voor de verschillende klanten, op verschillende niveaus. Van directieniveau tot gebruikers. Voor alle TopBrewer-klanten zet je die extra stap zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de TopBrewer, onze app en overige producten.

Jouw verantwoordelijkheid start zodra de handtekening op de overeenkomst is gezet. Nog voordat de inkt droog is, is door jou het onboardingstraject gestart. Natuurlijk conform de eerder gemaakte afspraken tussen de klant en onze new business manager. Met een duurzame kop koffie in je hand:

 • identificeer je trends, ontwikkelingen en behoeften die je vervolgens doorvertaalt naar de klant.
 • ben je de spil tussen klantvraag en productontwikkeling.
 • maak je de klanttevredenheid inzichtelijk.
 • blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen bij nieuwe klanten als het gaat om opportunities.
 • stel je met je klant een jaarplan op om gericht naar verbetering te werken.
 • plan je kwartaalmeetings om te monitoren of jullie nog op de juiste koers zitten.

Daarnaast denk jij ook mee over nieuwe partnerships en zie jij overige opportunities voor nieuwe klanten.

Met het TopBrewer koffieconcept bieden wij een koffiebeleving die anders is dan anders. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit innovatieve corporates. Onze showroom op de Amsterdamse Zuidas is ons visitekaartje.

Zodra het kan, werken we met ons kleine team weer vanaf ons kantoor in Laren. De werkomgeving is inspirerend en innoverend. We zijn een snelgroeiend bedrijf met grote ambities.

Hoe drink jij je koffie?

We zijn benieuwd wie jij bent en welke talenten je meebrengt. En hoe jij je koffie drinkt natuurlijk. Voor deze vacature van customer succesmanager beschik je sowieso over:

 • 5 à 10 jaar ervaring als customer succes manager, business manager, accountmanager of relatiebeheerder.
 • voldoende zelf startend vermogen om deze nieuwe functie zelf te creëren én eigen te maken.
 • een hands-on mentaliteit. Die is nodig binnen ons kleine team en snelgroeiende bedrijf.

Verschillende soorten koffies

Met een koekje

De arbeidsvoorwaarden die horen bij deze vacature van customer succesmanager zijn:

 • een arbeidsovereenkomst voor 4 à 5 dagen per week.
 • een salaris dat past bij de functie en jouw achtergrond.
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • volop ruimte voor ontwikkeling en groei.


We zetten de koffie vast klaar

Terwijl je jouw cv en motivatie aan ons toestuurt, stellen wij vast jouw kopje koffie samen. Stuur jouw cv en motivatie aan Hanneke ten Buuren via htenbuuren@topbrewer.nl.


Heb je nog vragen over deze vacature? Die beantwoordt Hanneke ook met plezier, via +31 (0)619212310 of htenbuuren@topbrewer.nl.