afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Travelling coffee beans

TopBrewer biedt een optimale smaaksensatie. Onze missie is om de beste kwaliteit koffie te verkopen, door zorgvuldig vakmanschap en maatschappelijk bewustzijn. Wil je weten hoe we dit voor elkaar krijgen?  

De reis die onze koffieboon aflegt, van de koffieplantage tot jouw overheerlijke kopje koffie, is een zorgvuldig proces dat vakmanschap vereist. Het begint al bij het proces van oogsten naar branden. Dit luistert zeer nauw. De koffiebonen worden met zorg geselecteerd. Dit start bij onze partners in het land van herkomst. Vervolgens ontvangt onze koffiebranderij, Amokka Coffee Roaster, meerdere keren per jaar samples van batches ter kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen wij continue de kwaliteit en smaakbeleving waarborgen.  

TopBrewer biedt diverse koffiemelanges aan, (Specialty Grade Coffees), die ieder met grote zorg zijn samengesteld. In samenspraak met onze eigen meesterbrander kunnen wij naast bestaande blends ook een koffiesmaak creëren die past bij de wensen en smaakvoorkeuren van onze klant. Doordat we kleine hoeveelheden per keer branden, kunnen we voldoen aan ons doel: verse koffie! Deze kunnen we dan ook direct vanuit onze eigen branderij vers leveren aan de klant. Met cupping sessies testen wij onze eigen blends ook regelmatig om deze vers-kwaliteit te waarborgen.  

Onze koffiebonen worden overigens met het TopBrewer Impact Trade concept verkregen. Doordat zowel de productie en het brandproces in eigen beheer is, waarborgen we de kwaliteit en kunnen direct weer investeren in onze eigen koffieboeren, hun plantages en leefomgeving. Dit noemen wij TopBrewer Impact Trade. Over dit initiatief, waar we erg trots op zijn, is op de website meer te lezen. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X