Skip to main content

TopBrewer heeft haar dienstverlening onlangs uitgebreid met een eigen Servicedienst. Hiermee kan TopBrewer haar klanten nog beter bedienen.

Door de inzet van ons Service team garanderen we het behoud van TopBrewer machines en onderdelen en kunnen we een continue perfecte smaakbeleving bieden. Pim van der Plank zal als Service Engineer het eerste aanspreekpunt bij TopBrewer zijn als het gaat om installaties, storingen en andere technische zaken.

Het is daarom van belang dat de engineers, waaronder Pim, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Daarom is Pim op 31 maart afgereisd naar Scanomat in Denemarken om daar samen met nog twee andere engineers een 2-daagse training te volgen. Scanomat is de producent van de machines van TopBrewer. In 1981 ontwierp de CEO van Scanomat ‘s werelds eerste volautomatische cappuccino-machine. Sindsdien staat Scanomat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige oplossingen.

De revolutionaire TopBrewer is hun ‘paradepaardje’, zeggen ze zelf. Het innovatieve ‘under-the-counter-concept’ met stijlvolle kraan in de vorm van een zwanenhals en app-bedieningstechnologie kan naadloos worden geïntegreerd in elke omgeving. Ontworpen om aan de behoeften van iedere koffieliefhebber te voldoen. De TopBrewer levert een volledig assortiment aan premium dranken met een ongelooflijke smaak en kwaliteit, met slechts één druk op de Topbrewer-app. Bij Scanomat wordt de machine niet alleen ontworpen, maar ook gefabriceerd. Daarnaast hebben zij een eigen koffiebranderij en testen zij de koffiebonen om een hoge kwaliteit te garanderen.

De training in Denemarken waaraan Pim heeft deelgenomen, werd gegeven door het R&D team van Scanomat. De inhoud ging niet alleen over alle technische ins en outs, maar ook over de laatste ontwikkelingen op het gebied van software. Pim omschrijft de training in Denemarken als een ‘super gave trip’ waar de engineers veel geleerd hebben om de service van TopBrewer te verbeteren.

Met ons Service Team garanderen we het behoud van de TopBrewer machines en onderdelen. Lees hier meer over onze producten en de service die TopBrewer biedt.

Contact