afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Trace your coffee

Achter elke koffieboon van TopBrewer zit een verhaal. TopBrewer zou dit verhaal graag delen met iedereen die onze koffie drinkt. Zou het niet mooi zijn om te weten waar jouw favoriete koffie vandaan komt en welke weg de boon heeft afgelegd, voordat hij in de koffiezak terecht is gekomen? Met veel plezier kondigt TopBrewer de release aan van de eerste versie van wat we ‘Trace your coffee’ hebben genoemd. Dit is een essentiële stap in de richting die we willen inslaan: Zo transparant mogelijk zijn over de inkoop van onze koffiebonen. 

QR-code 

TopBrewer wilde iets ontwerpen dat continu verbeterd kan worden. Iets waarmee we de hoeveelheid informatie over de koffieboon steeds verder kunnen vergroten. En dat is gelukt! Vanaf 28 juni 2022 is elke koffiezak voorzien van een QR-code, waarmee je gedetailleerd kunt achterhalen welke reis de koffieboon heeft afgelegd. Door het scannen van de code kun je op dit moment zelfs traceren welke persoon de koffiebonen op de plantage heeft geplukt. It’s all in the details!   

Met de lancering van ‘Trace your coffee’ kan TopBrewer haar koffieliefhebbers niet alleen informeren over de branding van de bonen, maar ook over het verhaal achter de groene koffiebonen, voordat ze het brandingsproces ingaan. Als je de QR-code scant, komt je op een productpagina terecht die je naar de juiste soort Amokka® koffie stuurt. Op die pagina vind je niet alleen een foto van de boerderij waar de koffie geplukt en opgeslagen wordt, maar ook informatie over de boerderij zelf, alle duurzame projecten die daar lopen, de werknemers enz. 

TopBrewer is benieuwd naar de reacties van haar partners en klanten op de toevoeging van de QR-code op iedere koffiezak.  

Wil jij meer lezen over ons assortiment? Ontdek hier onze Amokka® koffie. Elk van onze Amokka® koffiesoorten is afgestemd op de TopBrewer-ervaring om aan de smaak van jouw klanten te voldoen. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X