afspraak-maken
Plan een afspraak
Personalise your coffee favourite with the TopBrewer App

Touchfree koffie op het werk

Het kantoor als social hub wordt steeds belangrijker. Nu thuiswerken het advies is, zullen de kantoren, al dan niet versneld, het nieuwe werkplekconcept invoeren. Koffie is daarbij een essentieel onderdeel. De behoefte aan sociale interactie is groot, en een koffieconcept kan hieraan bijdragen.
Koffie op het werk is al lange tijd onmisbaar, zeker nu we ook thuis barista-kwaliteit koffie drinken. De beleving op kantoor gaat een steeds belangrijker rol spelen nu we gericht en op gezette tijden aan het werk op kantoor gaan. Op afstand en met een veilig gevoel is een touchfree koffieconcept een belangrijke pijler.

Maar met welke koffiemachine waarborg je de kwaliteit van koffie en bied je werknemers en gasten de koffiebeleving die past bij het kantoor als social hub?  Wij helpen je graag hierbij.


Ik wil graag meer weten over het touchfree koffieconcept van TopBrewer.

TopBrewer, verse koffie via de App

Kies je voor een TopBrewer? Dan kies je voor barista-kwaliteit koffie. De TopBrewer is met haar remote access technology en eigen App een concept dat past in iedere gewenste werkplek en voldoet aan alle wensen van koffieliefhebbers. Met haar elegante uitstraling en het unieke design is het mogelijk om het concept in bijvoorbeeld een social hub van het anderhalvemeter kantoor toe te passen. Op afstand, zonder aanrakingen van de koffiemachine of andere gedeelde schermen. Met de TopBrewer App (iOS en Android) maak je in slechts enkele seconden jouw koffiefavoriet. Selecteer eenvoudig de koffiebonen, selecteer volle of bijvoorbeeld havermelk en stel jouw gewenste koffiesterkte in door eenvoudig de sliders te bewegen. Zo creëer je jouw eigen favoriete koffiereceptuur en geniet je iedere keer weer van jouw eigen koffie.

Hey Siri make my coffee please

Duurzame koffie

Onze passie en liefde voor koffie is groot, continue zoeken we naar de beste koffiebonen van over de hele wereld. Wij zijn er dan ook zeer trots op dat wij onze koffie rechtstreeks verhandelen met onze koffieboeren, en daardoor direct kunnen investeren in hun plantages en leefomgeving en hen daarmee een duurzame toekomst kunnen bieden. Dit noemen wij TopBrewer ’s Impact Trade.

In onze eigen branderij Amokka Roastery branden wij deze A-grade koffiebonen in kleine batches voor onze eigen TopBrewer blends. Ons doel is om de beste kwaliteit koffie aan te bieden. Om dit te waarborgen, selecteren wij alleen de perfecte, rijpe bessen welke met de hand geplukt worden. Met ons eigen apparatuur in onze eigen koffiebranderij testen wij de koffiebonen of het voldoet aan de vooraf door ons opgestelde eisen.

Remote Access Technology

TopBrewer is continue in ontwikkeling. Het gebruik van de TopBrewer App is de ideale oplossing in het anderhalvemeter kantoor. Geen aanrakingen meer op de gedeelde schermen of koffiemachine, maar veilig bediend vanaf de eigen telefoon. Naast de bediening via de App biedt TopBrewer TopBrewerVoice. “Hey Siri, make my favourite coffee please.”
En niet alleen voor de gebruikers, maar ook voor operators is op afstand de koffiemachines beheren erg eenvoudig. De koffiemachine van TopBrewer is uitgerust met een eigen real time datamanagement systeem CoffeeCloud. Hiermee is op afstand het gehele koffiehuis te monitoren en stel je zelf effectief en efficiënt de koffierondes in langs de machine. Je weet immers exact wanneer je wat moet doen; van koffiebonen bijvullen tot het reinigen van de machine.

TopBrewer Touchfree works with Siri

Waarom TopBrewer

Benieuwd naar de mogelijkheden van een touchfree koffieconcept op kantoor. Dan drinken we graag een virtueel kopje koffie met je om de wensen door te spreken. Wij geven je graag ons persoonlijk advies en denken mee welke oplossingen van toepassing kunnen zijn in jouw ideale werkplekconcept of in het flexkantoor.

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo