Skip to main content

TopBrewer draagt bij aan het verminderen van de carbon footprint. Door het direct uitgeven van vers water draagt TopWater ook bij aan het verlagen van de kosten voor gebotteld water. TopWater & het milieu!
Vers, gefilterd plat- en bruiswater uit een elegante kraan. TopWater. 
Het concept biedt een eindeloze hoeveelheid vers water, direct uit de waterleiding. Tap eenvoudig vers, gefilterd en gekoeld water. Plat- of bruiswater. Hierdoor worden de kosten van gebotteld water verminderd en draagt TopWater bij aan het verlagen van de ‘Carbon Footprint’ én draagt TopWater bij aan het milieu.

TopBrewer | serving tea
TopBrewer | thee, bij Konig Neurath Amsterdam

Kom langs in onze showroom in Amsterdam Zuidas en we vertellen je graag over het TopWater concept. Maak een vrijblijvende afspraak via 035 2018870 of mail info@topbrewer.nl.
TopBrewer, bij Interfood - vers water Made Blue
Schoon drinkwater voor iedereen bij Interfood met TopBrewer en Made Blue
Onze klant Interfood Group, Bladel, draagt nog eens een extra steentje bij door het Made Blue project ‘Schoon drinkwater voor iedereen’ te steunen. Door het gebruik van 3 TopBrewers met geïntegreerd vers watersysteem, en de Made Blue waterflessen, doneert Interfood voor elke liter water liters schoon drinkwater aan in Afrika. Dagelijks vult Interfood de flessen voor op kantoor en in de vergaderruimten. Vers water, elke dag! Madeblue.org.
TopWater | Stay hydrated
De vraag naar een vers glas water op kantoor groeit. Bij onze klanten zien we dat de trend van een ‘flesje water’ groot is. Naast een kop koffie of thee vult men nu ook een flesje (bruis)water om te voldoen aan de benodigde hydratie op een dag. TopWater voorziet in die vraag. Met een elegante kraan als uitgiftepunt, en de machinerie onder het blad in een kast, is deze stijlvolle en minimalistische setting een rijke aanvulling op kantoor. TopWater is als separate tap te plaatsen, maar kan ook geïntegreerd worden in het koffiesysteem TopBrewer.
TopWater
TopWater | Sparkling water

TopWater | vers plat- en bruiswater
TopWater | vers plat- en bruiswater