afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopWater: koel plat of bruisend water. Zo uit je TopBrewer.

Wil je naast de beste koffiespecialiteiten ook het lekkerste gefilterde water voor collega’s en bezoek op kantoor? Dat kan zonder grote aanpassingen via je TopBrewer, met TopWater. Zo drink je gemakkelijk 2 liter per dag! 

TopWater is het nieuwste watersysteem dat op eenvoudige en hygiënische wijze vers gekoeld plat- of bruiswater aanbiedt, zelfs via de app. En het mooie is, je hebt geen boiler nodig. TopBrewer werkt namelijk met een innovatief warmtesysteem. Het systeem verwarmt het verse gefilterde koude water razendsnel door middel van de flash heating-technologie maar biedt dus ook supersnel bruisend of plat water. 

Zo simpel werkt het 
TopWater wordt geïntegreerd in het TopBrewer koffiesysteem. Volledig weggewerkt in een kast zodat je alleen het touchfree scherm en de design kraan ziet.  
Heb je nog geen TopBrewer? Geen probleem. TopWater kan ook als losse tap geplaatst worden. De prachtig vormgegeven kraan vult heel gemakkelijk een glas of een kan water dankzij de zwanenhals die in hoogte verstelbaar en draaibaar is. Een groot bijkomend voordeel is natuurlijk dat je geen flessen bruisend water meer hoeft te kopen. Dit scheelt tijd & geld en het is bovendien ook veel beter voor het milieu! 

Wil jij ook touchfree plat of bruisend water aanbieden en tegelijkertijd besparen op je kosten? Bel ons dan op 035 205 50 49 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met jou op. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X