afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
TopBrewer Social Hub

TopBrewer wenst je een fijne zomer!

Bijgaand ontvang je de TopBrewer zomer update waarin we je graag vertellen over de laatste innovaties en ontwikkelingen bij TopBrewer.

Zo introduceren wij graag Ben Whitehouse. De nieuwe master roaster bij TopBrewers Amokka Roastery. Ook hebben wij een nieuwe blend ontwikkeld: TopBrewers Red Note – Single Origin. 100% Arabica. Licht van smaak en met een subtiele zoetheid.

Lees meer over TopBrewer…
– TopWater; keep your employees hydrated throughout the day;
 TopBrewer and the environment; duurzame thee-oplossingen van Pure Leaf®
en GRO Holland (Green Recycled Organics with your Coffee Grounds);
– Breakfast Trends in Hospitality; download paper
– Download paper Why is employee wellbeing so important‘ 

Wij wensen jullie een fijne zomer! Hanneke & Charlotte.

topbrewer koffie

Ben biedt met zijn rijke koffie historie als barista en cocktail-maker een unieke aanvulling in het team. Zijn achtergrond ligt in Australië, waar hij op een wijngaard de productie verantwoordelijkheid kreeg voor koffie. De kwaliteit en duurzaamheid luistert zo nauw dat Ben als barista uitgegroeid is tot koffiebrander. In deze rol zegt hij: ‘het maakt niet uit hoe goed je koffie kunt zetten, als de kwaliteit van de bonen en het brandingsproces niet kwalitatief is, is de koffie ook niet perfect.’

cherry note

Red Cherry Note Een nieuwe TopBrewer smaak. Gebrand in onze branderij in Kopenhagen, verkregen op onze koffieplantage Fazenda Progresso in Brazilië. Single Origin. 100% Arabica. Licht van smaak met een subtiele zoetheid.

direct trade

Haar profiel is gemaakt met TopBrewer in gedachte. Een langzaam gebrande koffie met een lichte body. Het heeft een melkchocolade smaak, met een subtiele zoetheid. Deze blend past uitstekend bij de receptuur van zwarte koffie.
Red Cherry Note | 10 kilo | € 245,90

 

topwater

TopWater. 
Keep hydrated throughout the day

Biedt fris, gefilterd plat en bruisend water uit TopWater aan aan jouw collega’s en gasten. De TopWater kraan is eenvoudig in hoogte verstelbaar en biedt daarmeetotale flexibiliteit voor het zetten van een glas water, een waterfles of waterkaraf .Meer info, mail ons!

 

pure leaf

Bij Pure Leaf® worden de bestetheeblaadjes geselecteerd. De melanges van lange theeblaadjes en ingrediënten zorgen voor een authentieke, aromatische en heerlijke thee-ervaring. Pure Leaf® bestaat uit recyclebare doosjes en verpakkingen. De piramidezakjes van Pure Leaf® zijn zijdezacht en gemaakt van composteerbaar materiaal. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op!

duurzaam

Green Recycled Organics (GRO) maakt het circulaire proces van TopBrewer compleet. GRO hergebruikt het koffiedik om hier oesterzwammen op te laten groeien. GRO introduceert de Blended Burger®. De burger bestaat voor 50% uit oesterzwammen en voor de overige 50% uit rundvlees en kruiden. Blend is de trend! Meer weten? Neem dan contact op!

eten

Breakfast Trends Van glocal tot breakfast-cocktails.
De belangrijkste internationale ontbijttrends voor hotels presenteerden wij samen met2Food en Marie Stella Maris bij Prinsenhofsuite in Amsterdam. Host, Vincent van Dijk, de hospitality trendwatcher. Nieuwsgierig naar de ontbijttrends? Download hier de paper.

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X