Skip to main content

Er komt het moment dat de kantoren hun deuren weer mogen openen. Kijk jij daar ook zo naar uit? Veel bedrijven bereiden zich al voor op dit moment. Want er is natuurlijk veel veranderd op werkgebied. Bedrijven en werknemers zoeken naar nieuwe werkvormen. Eén ding is zeker: niets zal meer zijn zoals het was. Thuiswerken zal ongetwijfeld een blijvend fenomeen blijven en de kantoren gaan steeds meer dienst doen als ultieme ontmoetingsplek.

Kantoor als ultieme ontmoetingsplek

Veel corporates zijn momenteel bezig met nieuwe huisvesting. Vaak kleinere locaties, maar wel met een klimaat dat perfect past bij de wensen van haar werknemers.

Netwerken, brainstormen en creativiteit worden steeds belangrijker. De afgelopen tijd hebben we allemaal ervaren hoe het is om niet nauw in contact te staan met je collega’s. Om de algehele spirit een boost te geven en in te spelen op het welzijn van de werknemers, zijn bedrijven zich aan het voorbereiden om de ideale werkplek te creëren. Inspiratie, innovatie en kwaliteit zijn hier belangrijke speerpunten. Hoe bereid jij je voor?

Ook koffie krijgt een steeds prominentere rol. Het kantoor zal veel meer een plaats worden waar mensen samen komen, van gedachten wisselen en echt het gesprek met elkaar aangaan. Koffie zal hier een verbindende factor bij kunnen spelen. Het gemak van een fijne werkplek, waar je een boost aan energie kunt opdoen. Het gevoel van thuiszijn, gecreëerd op kantoor.

Thuiswerken is comfortabel, maar op kantoor werken biedt productiviteit en creativiteit. En ons touchfree koffie concept sluit perfect aan bij de nieuwe wensen van bedrijven en werknemers.

TopBrewer als verbinder

TopBrewer biedt niet alleen koffie van barista-kwaliteit, maar geeft ook de zekerheid die we na Covid-19 zoeken. Door Touchfree koffie te kunnen zetten wordt niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid gewaarborgd. En dat allemaal in een prachtig design.

Wil jij weten hoe dit concept jouw bedrijf die finishing touch kan geven? Boek dan nu een virtuele afspraak en we zullen je versteld doen staan door de mogelijkheden!

Boek nu je virtuele afspraak!


Boeken