afspraak-maken
Plan een afspraak

TopBrewer Smart Coffee; een totaal concept voor kantoren

Kies je voor een TopBrewer? Dan kies je voor een unieke koffiebeleving. Op een revolutionaire wijze heeft TopBrewer de traditionele bean-to-cup koffiemachine omgevormd tot een vernieuwend product. Voor 95% is de Topbrewer weggewerkt in een blad, hierdoor blijft er alleen een stijlvolle kraan met een iPad zichtbaar. Met dit minimalistische design is de koffiemachine bijna op elke werkplek te plaatsen. Van workplace of the future tot aan de corporate office.

Met een Apple Watch, smartphone of tablet is het eenvoudig om met één klik je favoriete koffie te selecteren. Je samengestelde koffie altijd bij de hand. Toch liever een andere kop koffie proberen? Blader gerust door het koffiemenu en kies voor iets anders.

TopBrewer duurzame koffie

Onze missie is om samen met de koffieboeren de beste kwaliteit koffie te maken op een duurzame manier. Om dit te zeker te stellen maken wij alleen gebruik van perfecte, rijpe bessen. Met ons eigen apparatuur testen wij de bonen of het voldoet aan de vooraf opgestelde eisen. De topkwaliteit groene koffiebonen komen direct van onze plantages uit Nicaragua, Ethiopië en Brazilië. Wij werken middels het direct trade principe. Dit houdt in dat wij meest directe relatie mogelijk met de koffieboeren onderhouden. Op deze manier blijven wij zeker over de goede arbeidsomstandigheden van de koffieboeren.

Slimme IoT-Technologie

Met TopBrewer bieden we een uniek ‘smart’-koffiesysteem. Met het eigen datamanagement systeem: CoffeeCloud, verkrijg je realtime data over het gebruik en beheer van de machines in het pand. Deze gegevens worden gebruikt om de customer experience te verbeteren, de dagelijkse operating te vereenvoudigen en pro actief eventuele technische issues te verhelpen. Met de data verkrijg je ook inzichten in de cateringbehoefte, dat bijdraagt aan een efficiënter inkoopbeleid. TopBrewer is Internet of Things. Het Smart koffieconcept draagt bij aan het werkgeluk! Meer weten? Download de Whitepaper!

coffeecloud

TopBrewer service

Bij TopBrewer bieden wij een proactieve dienstverlening aan als het op service komt. Door het gebruik van de CoffeeCloud is het voor ons mogelijk om op afstand te monitoren en actief aan te sturen. Het TopBrewer service team bestaat uit engineers, coffee geeks en barista’s. Daarbij krijgt elke klant een architect pack met daarin alle specificaties en 3D tekeningen ter voorbereiding op de plaatsing. Wij bieden ten alle tijden support en staan klaar voor jullie!

Waarom een TopBrewer?

Benieuwd of een TopBrewer wat voor jou op het kantoor is? Wij adviseren jou hier graag over. Proef ook meteen onze koffie en ervaar hoe de koffiemachine werkt. Vul hieronder het contactformulier in of bel +31 (0)35 201 8870 .

Contactformulier

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo