Skip to main content

TopBrewer zorgt graag voor dé ultieme koffie experience op de werkvloer. Om deze up-to-date te houden, sturen we regelmatig onze barista kampioen Anouk op pad om vaste klanten van TopBrewer te verwennen met een barista-sessie. Haar bezoek staat altijd garant voor een klein koffie-feestje! Inmiddels heeft zij al aardig wat fans van de koffiemachine van TopBrewer verrast met haar specialties.

Gepersonaliseerde koffie

In november mocht een groot softwarebedrijf in Amsterdam genieten van nieuwe features. Dit bedrijf heeft niet alleen een kantoor in Nederland, maar ook in andere steden in Europa. Op alle locaties is de TopBrewer hét centrale middelpunt van een dynamische werkomgeving. Het maakt dus niet of je nou in London, Brussel, Lissabon of Milaan als werknemer aan de slag bent. Overal kan het personeel van een perfecte kop gepersonaliseerde koffie van TopBrewer nippen. Hartstikke tof!

TopBrewer Experience

Tijdens de koffieproeverij in Amsterdam haalde Anouk alles uit de kast, eh… TopBrewer, om alle koffieliefhebbers eens even lekker te vertroetelen. De winter hing al in de lucht en daar passen smaken als de ‘Pecan-Maple Latte’ en de ‘Apple-Caramel Latte’ perfect bij. Mocht je benieuwd zijn naar de ingrediënten van deze koffietjes? Bij allebei is de basis een dubbele TopBrewer espresso, aangevuld met melk. De ‘Pecan-Maple Latte’ wordt daarna aangevuld met pecannoten boter en ahornsiroop. De ‘Apple-Caramel Latte’ met appelsiroop en karamelsaus.

Bij beide ‘winterse’ smaken mag de finishing touch van een flinke toef slagroom als topping uiteraard niet ontbreken. Krijg jij al zin in zo’n specialty? Uit de monden van de werknemers van dit softwarebedrijf klonken in ieder geval gelukzalige geluiden. Een teken dat de TopBrewer experience op dit kantoor weer helemaal ‘alive’ is.

Nog geen klant van TopBrewer en na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de TopBrewer als meetingpoint bij jou op kantoor? Laat je hier inspireren!

Contact