Skip to main content

Op woensdag 8 en donderdag 9 mei vindt voor het eerst de Independent Hotel Show plaats in Amsterdam (RAI), een beurs gericht op hoteliers. De succesformule uit London, UK (sinds 2012) zal nu ook in Amsterdam plaatsvinden en TopBrewer is trotse partner!  
TopBrewer ziet je graag in Amsterdam, niet alleen voor een kop koffie, ook vertellen we je met plezier meer over het TopBrewer concept met haar laatste introductie het betaalsysteem, en praten we graag verder over de hoteltrend van 2019: 
Co Working en Hotels.
Bestel online alvast 1 gratis toegangskaart, gebruik de TopBrewer code: TOPB2019
Mocht je 8 / 9 mei niet kunnen dan maken we graag een koffie afspraak met je in onze showroom in Amsterdam, bel dan met ons via 035 201 8870.
Tot ziens op IHS! Hanneke, Charlotte & Tjerk  
Bestel online alvast de gratis toegangskaarten!
topbrewer mei event topbrewer mei

Hét hotel als werkplek voor millennials en digital nomads

Hotels krijgen steeds meer invloed op het ontwerp van de werkplek, maar hoe beïnvloedt de workplace-trend: social hubs, breakout zones en collaboration zones – de ontwerpen van een hotel, en welke verandering brengt dit met zich mee?  We geven je graag onze visie op deze trend en hoe het hotel kan dienen als werkplek voor millennials en digital nomads.
Steeds vaker zien we dat hotels ruimte vrij maken voor het creëren van unieke werkplekken met als doel de gehele dag de verschillende ruimtes invulling te geven. Dit concept leent zich uitstekend voor de ’thuis werk-cultuur’. Zoku en The Student Hotel spelen hier al aardig goed op in. Voor het aantrekken van deze ‘medewerker’ draait het hierbij om high end service; barista-kwaliteit koffie, gratis WiFi en een comfortabelen zit- werkomgeving.
In Coworking hotels is de hotelkamer is niet langer het primaire product. “De werkplek is voor de moderne hotelgast belangrijker dan het bed. Coworking hotels bieden een levendige, centrale plek waar de gasten diverse mogelijkheden hebben om zowel alleen als samen te kunnen werken.” Stelt Horwath, bron Emerce 20 nov 2018.
Met TopBrewer biedt je een elegante en high end koffie, water of sap-beleving aan, betaald of onbetaalde koffie, to go of op te drinken in bijvoorbeeld de hotellobby.