Skip to main content

Is jouw bedrijf op zoek naar een goede investering voor de toekomst op koffiegebied? Het touchfree koffieconcept van TopBrewer is op verschillende manieren van toegevoegde waarde voor jouw werkplek. Niet alleen voor het personeel, maar ook voor prospects of je vaste klanten. Het concept is smart, duurzaam, eco-friendly en het design zal de nodige ‘wauw’-reacties opleveren. Maak jij het verschil?

Een plus voor personeel

Met de TopBrewer koffiemachine in de koffiecorner creëer je een hippe, eigentijdse spot. Een plek waar personeel samenkomt om onder het genot van een kop verse koffie van barista kwaliteit ideeën uit te wisselen, te brainstormen en bij te praten. In een handomdraai kun je met de TopBrewer app niet alleen jouw, maar ook het favoriete drankje van je collega zetten. Als je wilt, kun je jouw medewerkers op een bijzondere werkdag extra verrassen met vers bereide koffie specials of bijvoorbeeld ijskoffie in de zomermaanden. Zo’n koffie-experience wordt vast en zeker gewaardeerd!

Klanten & prospects

TopBrewer brengt niet alleen de koffie-experience voor personeel naar een hoger level, maar ook je vaste- en potentiële klanten zullen de verwennerij van de premium coffee niet snel vergeten. Het prachtige design met de technische snufjes die de TopBrewer te bieden heeft, zorgt voor een warm welkom en de hele journey zal iedereen versteld doen staan! Een goed begin, waarmee je laat zien dat je als bedrijf koploper wilt zijn op het gebied van innovatie. Deze visie, ondersteund door het prachtige concept van TopBrewer, trekt vast nieuwe mensen aan. Koffie als verbindende factor!

Wil jij met TopBrewer investeren in de toekomst en het verschil maken op koffiegebied? Lees hier alles over ons smart coffee concept en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend koffie advies bij jou op de werkvloer.

Contact