Skip to main content

Voor veel bedrijven gaat de vlag uit, want het thuiswerkadvies is de prullenbak in verdwenen. Na een periode van twee jaar, waarin we te maken kregen met diverse coronamaatregelen, heeft het kabinet eindelijk flink versoepelt. Werknemers kunnen nu (nog) meer naar kantoor. Al zal het niet zo zijn dat de bureaus na deze versoepeling meteen massaal volstromen. De hele week op kantoor werken? Dat zal niet zo snel meer gebeuren. Werknemers mochten de afgelopen maanden gemiddeld één of twee dagen naar kantoor. De verwachting is nu dat het ‘half om half’ wordt; drie dagen naar kantoor, twee thuis.

TopBrewer merkt dat bedrijven geen plek meer willen zijn waar mensen 40 uur per week komen werken. De trend is dat de panden (deels) opnieuw worden ingericht, omdat er dagelijks minder personeel aanwezig is. Een groot bedrijfspand is niet per se noodzakelijk. Deze nieuwe inrichting moet aansluiten bij de behoeften die horen bij het hybride werken. Alle koffieliefhebbers onder het personeel mogen in dit plan uiteraard niet vergeten worden! Want áls zij naar kantoor afreizen, moet de kwaliteit van de koffie voor een ‘wauw-effect’ zorgen.

Workplace managers willen een inspirerende ontmoetingsplek creëren met het koffiepunt als essentieel onderdeel. Een dynamische werkomgeving, waarbij sociale interactie onder collega’s een vanzelfsprekendheid wordt. Vooral bij bedrijven waar veel jonge mensen werken is hier behoefte aan, zeker als je in de afgelopen periode op een nieuwe werkplek bent gestart. In dat geval bestaat de kans zelfs dat je je collega’s nog nooit in levende lijve hebt ontmoet. Best bijzonder!

De TopBrewer koffiemachine kan in deze nieuwe setting een mooie, verbindende rol spelen. Deze past met haar minimalistische en unieke design in elke gewenste setting. De machine is modulair op te bouwen, waardoor er allerlei architectonische hoogstandjes mogelijk zijn. Aangevuld met wat barkrukken, banken en tafeltjes met stoelen creëer je niet alleen een heerlijk koffiepunt, maar tegelijkertijd een creatieve hotspot, waarbij TopBrewer de grondlegger kan zijn van het succes! Brainstormen en netwerken onder het genot van een kop verse, gepersonaliseerde bonenkoffie van barista kwaliteit.

Nieuwsgierig geworden naar de TopBrewer als creatieve hotspot bij jou op kantoor? Laat je hier inspireren!

Contact