Skip to main content

TopBrewer kijkt terug op een zeer geslaagde Independent Hotel Show #IHA19. Twee inspirerende dagen met de trends voor hotellerie, waarbij TopBrewer een perfecte match is voor de hotellobby; Coffee To Go of in een Co-Working Space waar de gast zijn eigen koffie – of sap – kan maken via de TopBrewer App: Be Your Own Barista. “Smart Koffie” en de “10 hoteltrends” TopBrewer is een van de innovaties dat zich onderscheidt op hospitality. TopBrewer is ‘smart’, duurzaam en verrast gasten met barista kwaliteit koffie. Lees meer bij In het Nieuws…Onder het genot van een kop koffie verder spreken over het TopBrewer concept en hoe TopBrewer past in jouw hospitality setting? Dan maken we graag een afspraak via 035 201 8870 of mail direct voor een koffiedate.

Meer over TopBrewer weten? Neem dan contact met ons op!

Slimme koffie “Wil je een De Vincent, een macchiato met extra cafeine en weinig schuim?” Hotelman Vincent van Dijk staat bij TopBrewer, de eerder genoemde kraan waaruit onder meer  ‘smart koffie’ stroomt: jouw lievelingskoffie die je kunt inprogrammeren op je telefoon of tablet…alles voor de hotelgast: pepermuntjes tot slaaprobot -Iris Hermans, Metro 10/5’2019

10 Hoteltrends Gordijnen dicht, de airco bedienen, je favoriete muziek en dekoffiemachine die een cappuccino voor je maakt en dat alles met één druk op de knop. Automatisering van roomservices, bijv. d.m.v. tablets, zal alleen nog maar een grotere vlucht nemen. Lees meer via:The Independent Hotel Show presenteert 10 hoteltrends door Misset Horeca 10 mei 2019

Coffee To Go ‘Smart Coffee’ Snel en eenvoudig koffiezetten via de App, betaal via het geintegreerde betaalsysteem van SumUp.

Verras jouw gasten met barista-kwaliteit koffie in de hotellobby of als centraal ontmoetingspunt bij Co-Working Spaces. Be Your own Barista!

Hét hotel als werkplek voor millennials en digital nomads

Hotels krijgen steeds meer invloed op het ontwerp van de werkplek, maar hoe beïnvloedt de workplace-trend: social hubs, breakout zones en collaboration zones – de ontwerpen van een hotel, en welke verandering brengt dit met zich mee?  We geven je graag onze visie op deze trend en hoe het hotel kan dienen als werkplek voor millennials en digital nomads.