afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer heeft ‘s werelds eerste CoffeeCloud dashboard!

Stap voor stap komt het steeds dichterbij, het moment dat de kantoordeuren weer open mogen. Waarschijnlijk ben je al druk bezig om deze voorbereidingen voor je bedrijf te treffen. Zo moet de koffie natuurlijk op orde zijn en het systeem hierachter uitstekend werken. TopBrewer zorgt daarom voor een CoffeeCloud dashboard!

Realtime inzichten via de CoffeeCloud

Het CoffeeCloud dashboard van TopBrewer is ’s werelds eerste CoffeeCloud dashboard. In vorm van statistieken geeft het dashboard je inzicht in jouw TopBrewer. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw koffie machine.

Een compleet dashboard

De verschillende dashboards in de CoffeeCloud bieden veel functionaliteiten. In de dashboards kan gekozen worden voor een overzicht van; het aantal consumpties gespecificeerd per drankvariatie, de piekmomenten, de schoonmaak-rapportages, de storingsmeldingen en nog veel meer!

Notificaties houden je op de hoogte

Natuurlijk hoef je niet constant zelf het dashboard in de gaten te houden. Via de TopBrewer App of e-mail ontvang je direct een melding van je TopBrewer machine om te anticiperen op de situatie. Op basis van de diagnostiek, foutrapportages en gegevensanalyses die te zien zijn in het dashboard stel je eenvoudig regels voor het dagelijks beheer van jou TopBrewer machine.

Wist je dat..

  • RESTful API – CoffeeCloud biedt de mogelijkheid om via de veilige RESTful API je eigen gegevens in de app of ERP-systeem opnemen.
  • Secure data & Privacy- Een beveiligd platform staat voor TopBrewer voorop. Daarom is de CoffeeCloud veilig en maakt gebruik van de nieuwste codering en certificeringsnormen.

Meer weten over de CoffeeCoud? Of de mogelijkheden die TopBrewer nog meer heeft voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X