Skip to main content

TopBrewer is trots op haar deelname aan Horecava’s Facility & Hospitality Plein
maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020
Horecava is een bekend fenomeen. Nieuw in 2020 is het Facility & Hospitality Plein, geïnitieerd door Atir & HTC Advies. TopBrewer is een van de acht trotse partners en zal tijdens dit vierdaagse evenement workshops geven en inspireren over high tech en high touch en hoe TopBrewer hieraan bijdraagt. Wil je weten wat past bij een werkplek (van de toekomst) en wat de innovaties en nieuwste technieken zijn van het smart koffieconcept?! Meld je dan aan voor de workshop, schrijf je in voor de trendtour of kom gewoon even langs voor een kop koffie.
Horecava Facility & Hospitality Plein
Het Facility & Hospitality Plein zal in samenwerking met Horecava inspirerende sprekers uit de branche aantrekken om hun visie en nieuwste idee├źn over de toekomst van de werkplek te bespreken. Onderwerpen die worden besproken zijn onder meer: Food Safety, Cleaning, Waste, High Tech en High Touch.
High Tech en High Touch
Deze twee onderwerpen staan centraal tijdens de interactieve presentaties van TopBrewer: the connected experience. Met jullie kijken we graag naar de razendsnelle technologische ontwikkelingen in datagebruik en Internet of Things. Hoe wordt dit door jullie ervaren en wat is onze ervaring; hoe zet TopBrewer dit in bij haar klanten.
TopBrewer | The Connected Experience
dinsdag 14 jan 12.00 – 12.30 uur
woensdag 15 jan 10.00 – 11.00 uur
donderdag 16 jan 11.30 – 12.00 uur
Iedere dag zijn wij ook aanwezig voor een kop koffie, openen we graag de ‘kastdeurtjes’ en geven we je inzichten in TopBrewer realtime datamanagement systeem: CoffeeCloud.
Met de inzet van het Smart Coffee Concept van TopBrewer is het mogelijk om de bedrijfsprocessen te optimaliseren en de beleving te versterken en te vergroten; High Tech. Onmiskenbaar blijft het menselijke aspect dat nodig is voor de beleving in het gebouw door gebruikers en gasten. Wat is een optimale inzet van factoren voor het bereiken van een ideale guest of employee journey.
Presentatie CoffeeCloud door Hanneke
Hanneke presenteert Smart Offices
Big data is leuk, maar wat doe je ermee?
Meet us!
Het TopBrewer team en haar TopBrewer CoffeeGeeks zullen tijdens Horecava aanwezig zijn en laten ervaren hoe TopBrewer bijdraagt aan een ideale setting op de moderne werkplek voor een ultieme guest of employee journey. We vertellen je graag meer over het concept, het data-management-systeem CoffeeCloud en de App-technologie die het mogelijk maakt om jouw eigen koffiereceptuur te bereiden. #BeYourOwnBarista !

Klik hier voor meer informatie over TopBrewer
Lees hier het artikel van Facto Magazine 7-1-2020: Nieuw op Horecava: Next level hospitality ervaren
Klik hier voor meer informatie over Horecava
Klik hier voor meer informatie over Atir en HTC Advies.