afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer @ Equinix

Equinix is ‘s werelds grootste digitale infrastructuurbedrijf. Zij verbinden toonaangevende organisaties met elkaar op het gebied van financiën, productie, mobiliteit, transport, overheid, gezondheidszorg en onderwijs in een ‘cloud-first’-wereld. 

Zij stellen klanten in staat toegang te krijgen tot alle juiste plaatsen, partners en mogelijkheden die ze nodig hebben om sneller voordeel te behalen. 

De klant staat centraal in alles wat ze doen. Equinix is er trots op gepersonaliseerde, datagestuurde klantervaringen te bieden door naar hun klanten te luisteren en direct actie te ondernemen op basis van hun feedback. 

TopBrewer past exact bij deze gedachte van EquinixAllebei een visie gebaseerd op verbinding en klantbeleving. Equinix verbindt organisaties met elkaar om tot successen te komen. TopBrewer creëert naast een musthave op de werkplek, tegelijkertijd een verbindende factor. Het koffiepunt kan de perfecte start van een nieuw gesprek zijn of een creatieve hotspot, waarbij TopBrewer de grondlegger is van nieuwe successen. 

Bij Equinix staat de klant centraal, bij TopBrewer draait ook alles om de klantbeleving. De TopBrewer is een elegante oplossing voor corporate workplaces als Equinix en biedt een heerlijke kop verse bonenkoffie. Met haar minimalistische en unieke design past de TopBrewer koffiemachine perfect in deze setting. Met de TopBrewer app kan iedere medewerker van Equinix met de customization tool zijn eigen barista zijn! Daar zijn wij enorm trots op! 

Nieuwsgierig geworden naar de volledige TopBrewer Experience? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij delen graag ons enthousiasme met je! 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X