afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer | de touchfree koffie-oplossing voor ieder werkplekconcept

De vraag naar koffie op kantoor verandert. Een goede kop koffie is niet alleen een musthave, het is de verbindende factor; het creëert een social hub of is de perfecte start van een nieuw gesprek. Waar voorheen koffiedrinken snel en gemakkelijk moest zijn, gaat het nu meer meer om hoe de medewerker zich thuis voelt als hij weer op kantoor komt. De koffiemachine verbindt en brengt letterlijk mensen samen. De koffiebeleving draagt hiermee bij aan de totale workplace experience.

Benieuwd hoe je met TopBrewer de ultieme koffiebeleving kunt bieden? Wij nemen je graag mee langs alle unieke features van ons concept.

Flexibele kantoren

De trend thuiswerken blijft zich voortzetten en zal ook de nieuwe standaard blijven de komende jaren. Bij de transformatie van de traditionele werkplek naar flexibele kantoren, en het aanbieden van een huiselijke sfeer, die Corporate Workplaces doorvoeren draait alles om een flexibele en gezonde werkomgeving. Employee Wellbeing staat nu op 1.

Employee Wellbeing & Satisfaction

TopBrewer biedt een uniek koffieconcept die bezoekers het WOW-effect geeft en een grote bijdrage levert aan het bereiken van een hoge werknemerstevredenheid. Het is een ware eye-catcher. Een fijne bijkomstigheid is dat TopBrewers setting modulair is op te bouwen en dus letterlijk in iedere gewenste setting te plaatsen is. Denk aan een entree, nieuwe werkplek, bedrijfsrestaurant of meeting ruimte. Via de TopBrewer App stel je zelf jouw favoriete koffie samen, naar eigen smaak. Verse, barista kwaliteit koffie van TopBrewer voldoet aan ieders wensen.

Full service concept

Met onze full-service ondersteuning dekken wij alle aspecten voor de ideale beleving op het werk. Niet alleen leveren wij een unieke future-proof koffiemachine, maar denken wij vanaf het begin mee.

Een unieke koffiebeleving

Met haar minimalistische uitstraling heeft TopBrewer de gebruikelijke bean-to-cup koffiemachine getransformeerd tot een innovatief product. 99% van de machine bevindt zich onder het oppervlak en alleen de elegante, stijlvolle design kraan is zichtbaar. Met de touchfree bediening is het voor iedereen mogelijk om zelf op zijn eigen telefoon koffie te zetten. Het aanraken van gedeelde schermen als koffie menu’s op de koffiemachines is dan ook verleden tijd. TopBrewer biedt een rijk koffie menu en de mogelijkheid om het melksysteem uit te breiden naar een dubbel-melk-systeem voor het aanbieden van een basis melk en bijvoorbeeld een havermelk.

Future proof concept

Met TopBrewer richten we ons volledig op duurzaamheid en circulariteit. De TopBrewer is grotendeels vervaardigd (90%) uit gerecycled staal. Bij het einde levensjaar worden zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt of gerecycled. De machine is energiezuinig (< 7 Watt) door haar energiebesparingsmodus (automatische standby functie) en de flash heating technologie waardoor het continue verwarmen van water in een boiler verleden tijd is.

Ook bieden wij aluminium vrije koffiezak-verpakkingen en PLA free paper cups, deze zijn 100% biodegradable. Daarnaast kun je met het integreren van TopWater vers gekoeld plat- en bruiswater aanbieden en verminder je het gebruik van plastic flessen en reduceer je direct je carbon footprint.


Our sustainable coffee journey

Er gaat niets boven de heerlijke geur en smaak van van goede koffie. Maar voordat je van zo’n heerlijke kop koffie kan genieten is er al heel wat werk aan vooraf gegaan. Koffie is onze passie en die passie gaat verder dan alleen de koffie. Ook de relatie met onze koffieboeren is voor ons van levensbelang.

Bij TopBrewer maken we gebruik van onze eigen koffiebonen, verkregen middels eigen Impact Trade initiatief en gebrand in onze inhouse branderij AMOKKA. Met ons Impact Trade concept investeren we direct in de koffieplantages van onze boeren, hun werk- en leefomgeving, maar ook in hun families. Denk hierbij aan onderwijs, waterpompen of materialen voor de oogst.

Door onze nauwe betrokkenheid van plantage tot het kopje koffie, kunnen wij kwaliteit blijven garanderen.

Lees hier alles over de Sustainable Coffee Journey van TopBrewer.

Ontworpen voor architecten

De TopBrewer past uniek in elke ruimte. Het kan gemakkelijk op zichzelf staan ​​of worden geïntegreerd in bestaande meubels. Met minimaal ruimtegebruik zijn we er trots op dat we een koffie-unit hebben ontwikkeld die onopvallend past in elke prachtig ontworpen omgeving.

Under the counter model

Vanwege het unieke under-the-counter design is de TopBrewer een machine die enig vakmanschap vereist bij de plaatsing. Daarom zijn wij vanaf het begin nauw betrokken bij het proces. Iedere klant krijgt een architecten pack met daarin alle specificaties en de 3D tekening.

Van Tekentafel tot installatie

Op de tekentafel wordt alles tot in de puntjes duidelijk gemaakt hoe het eruit komt te zien. Tijdens dit proces is het gehele TopBrewer projectteam aanwezig. De service engineers, speciaal opgeleid in Denemarken verzorgen de installatie van de TopBrewer. Wij zorgen ervoor dat de TopBrewer perfect aansluit binnen jouw organisatie.

TopBrewer is een minimalistische en eenvoudig te bedienen koffiemachine dus het is voor ons van groot belang dat ook de installatie net zo eenvoudig en soepel verloopt. Onze pre-installatiehandleidingen maken het gemakkelijk om elke ruimte voor de plaatsing van de TopBrewer machine voor te bereiden. Deze handleidingen bevatten onder andere vereisten voor uitsparingen, elektriciteit, sanitair en ventilatie.

Gepersonaliseerde Touchfree koffie

Koffiezetten was nog nooit zo eenvoudig en innovatief! In de speciaal ontwikkelde TopBrewer App vind je een ruim assortiment aan barista-kwaliteit koffie varianten en kun je zelfs je eigen favoriet samenstellen en opslaan. Met slechts één druk op de knop serveer je iedere keer weer jouw eigen koffie recept of een bestaande variant uit het menu.

Daarnaast hebben we recentelijk een nieuwe feature gelanceerd; TopBrewerVoice. Met TopBrewerVoice kun je nu volledig Touchfree koffie bereiden door middel van een Siri-snelkoppeling.

Be your own barista!

A COVID-proof way to make your favorite coffee at work!

In deze tijd worden kantoorconcepten her-ontwikkeld en volledig ingericht op het ‘nieuwe normaal’. Hygiëne en veiligheid staan voorop. Het kantoor wordt een ontmoetingsplek waar men samenkomt om te brainstormen of te genieten van een goede kop koffie met collega’s. Geconcentreerd werken doen we veelal thuis. Hoe zorg je er dan voor dat het kantoor een plek is waar men straks samen wíl komen en geïnspireerd raakt zonder enig risico te lopen?

TopBrewer reduceert gebruik van gedeelde oppervlakken en is door het minimalistische design eenvoudig te reinigen en ontsmetten. Daarnaast zorgt een goed en centraal ingericht koffieconcept voor de ultieme interactie tussen collega’s. Je stimuleert met deze social hub de spontane ontmoetingen en uitwisseling van creativiteit.

Onze service | CoffeeCloud

Over de service hoef je geen zorgen te maken, TopBrewer heeft een eigen serviceteam die speciaal is opgeleid in Denemarken. Het team bezoekt klanten pro-actief. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de smaak van de koffie altijd van topkwaliteit is.

Met CoffeeCloud, het speciaal ontwikkelde data-management systeem, is het mogelijk om realtime inzichten te krijgen van de TopBrewer machines in het gebouw. Door middel van statistieken is bijvoorbeeld te zien hoeveel koppen koffie er per dag gedronken worden en wanneer er een onderhoud nodig is. Mocht er wat aan de hand zijn dan kunnen onze monteurs razend snel op afstand advies uitbrengen. Daarnaast is CoffeeCloud de ideale tool voor facility manager en operators om efficiënt inkoop te doen en doelgericht een service ronde te lopen. Je kunt zelfs notificaties instellen die je bijvoorbeeld laat weten wanneer de koffiebonen bij gevuld moeten worden.

Het koffieconcept van TopBrewer biedt de perfecte oplossing voor slimme koffie op kantoor en is zelfs te integreren in een bestaand ‘Smart’ systeem.

Hanneke en Charlotte | TopBrewer NL
Het team van TopBrewer Nederland: Hanneke en Charlotte

Nieuwsgierig geworden naar de volledige TopBrewer Experience? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij delen graag ons enthousiasme met je!

Bel +31(0)35 201 8870 of mail ons via info@topbrewer.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Lees ook onze andere gerelateerde artikelen:

ALL GREEN | trends voor een duurzame werkplek
Co-Working | #werkplekvandetoekomst
Hét hotel als werkplek
Werkplekconcept | De hedendaagse uitdaging

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X