Skip to main content

De dagelijkse reiniging voor TopBrewer is super eenvoudig. Bekijk in dit TikTok filmpje hoe het reinigingsproces gaat ☕️????✔️.

De reinigingsstappen

Volg deze eenvoudige reinigingsstappen en de TopBrewer koffiemachine is klaar voor gebruik in minder dan een paar minuten.
Een fijne bijkomstigheid is dat na iedere consumptie de leidingen ook automatisch doorgespoeld worden. Dit voorkomt verstopping en/ of het achterblijven van restproducten waardoor de reinigingscyclus aan het einde van de dag een stuk efficienter kan verlopen en in slechts enkele minuten uitgevoerd kan worden.

TopBrewer App voor alle koffieliefhebbers

Ook aan voor de koffieliefhebber hebben wij een veilige manier om zijn of haar favoriete koffie te drinken. Download de TopBrewer App voor het maken van jouw eigen koffiefavoriet. Dit noemen wij ook wel de Remote User Access Technology, of liever gezegd: be your own barista!

Remote Access Technology

In deze video Hoe werkt Touchfree koffie van TopBrewer laat Hanneke ten Buuren, managing director TopBrewer Nederland, zien hoe wij met TopBrewer de Remote Acces Technology inzetten.

CoffeeCloud

Aan alle factility teams en operators bieden wij het realtime datamanagement systeem CoffeeCloud. Hiermee stel je eenvoudig jouw eigen regels omtrent ‘onderhoud’ in om op afstand het koffiehuis in het pand te beheren, dit maakt de operating doelgericht én efficiënt.
 
TopBrewer | Premium Coffee Concept
Let’s have a coffee? We bellen graag met je voor een virtueel kopje koffie om je meer te vertellen over het TopBrewer koffieconcept. Bel ons direct op 035 201 8870 of plan een (telefonische) afspraak via Contact.